- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
Egyértelmű, hogy az FSB móka volt az, nem pedig az érdeklődés. Nehézkesen tudom azt linkelni, hogy valami instabilan vagy egyáltalán nem megy adott értékeken... Amúgy sem hiszek mindenféle oldalak pénz motiválta teszteinek elsősorban saját és ismik garantáltan valós tapasztalataira alapozom megyőződéseimet. Elhiszem, hogy van olyan ami megy de ritka mint a fehér holló, félreértés ne essék én kívánom, hogy legyen a szóban forgó példány is ilyen. Értem te ajánlottad és úgyérzed most megkérdőjelezem, pedig nem így van csak azt mondom ne számítson tuningrekordokra a tulajdonos és ettől még lehet a legleg az matx-ek között. Nade hagyjuk a sok offolást.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest