- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croatush
tag
válasz
darál0w #13416 üzenetére
Semmi... próbáltam 360 FSBn, auto/manuális időzítéssel, minden variációt kipróbáltam h csak 1 v 2 auto a többi a te beállításod, mindent 1,4 1,45 és 1,5Von is... semmi... arcom porba hull
Szerk.: unalmamban átkutattam a BIOSt valami rejtett biztonsági funkció után ami aljas módon letiltana mindenféle "nem optimális" beállítást.. ilyen sincs... miért is lenne
Na mind1 én is fáradok már..
Azért mindenesetre kösz a segítséget, kevés manapság a türelmes ember
-
Croatush
tag
válasz
darál0w #13412 üzenetére
Változatlan.
Egyébként az időzítés alapból 5-5-5-18, változtatások után 5-5-5-25 szóval a 15tel csak lejjebb vittemMindazonáltal a másik két beállításon sem indul
Performance enhace van még amin állítható standard, turbo, extreme. Most standard, azt írja overclockhoz az a jó. És mivel nem vindóz, hittem neki. -
Croatush
tag
Üdv!
Tuningolni szeretnék egy ilyen konfigot, de sehogy sem akar sikerülni:
Lap: P35-DS3R
Proci: C2D e6750 (G0)
Ram: GeIL Ultra Black Dragon, 800MHz-es, CL4Úgy láttam ilyen gépekből 3,4GHz-eket is simán kihoznak, nekem 2,92t sem sikerült...
Ahogy eddig próbáltam: FSB szorzót 8ra (maxra) húzom, aztán az fsb-t 360ra állítom, próbáltam alapfesztől +0,125V-ig, próbáltam úgy is, hogy a többi cuccra rakok +0,1 voltot, aztán a memóriára megpróbáltam +0,3-mal is (+0,4ig bírja a doboza szerint)... semmi... kilépek, mentem, lecsapja az egész gépet, elkezd újra betölteni, dosos boot képernyő előtt megint levágja és visszaáll az egész alapbeállításra...Mit nem csinálok jól?
-
Croatush
tag
Ramok még cask nem is melegek szal jó lesz ez, kösz a segítséget mindenkitől
-
Croatush
tag
Na ramok +0,4voltot kaptak, proci normálon van, többi +0,2voltot kapott, így időzítéseket be tudtam állítani 4-4-4-12-re, FSB-t meg 380*8ra. Az arány még mindig 5:6. FSBt miért nem tudom tovább húzni?
-
Croatush
tag
-
Croatush
tag
Üdv!
Most hogy végre megvan az új gép, szeretnék egy kicsit húzni rajta, hogy jobban fűtse a szobámatA gép:
p35-ds3r lap
e6750 G0-s proci + hypertx2
2*1GB Geil Black Dragon 800MHz-es ram
msi 7950gt vga
Corsair VX550W tápSzeretném prociból kihozni a maxot először alapfeszen, aztán memória időzítést levinni CL4re ehhez hogyan kezdjek hozzá? Azt tudom mit hogyan és hol kell átállítani de gondolom nem ráadok mindenre +200 feszt és rávágom a 450es FSB-t ozt simán megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Magisk
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest