Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siwok1
tag
válasz
Speedvoltage
üzenetére
Új Vga előtt
A 12V az alaplapnak kell meg a vganak. ha nem ad le rendesen a táp feszt, akkor bizonyos részegségek nem fognak megfelelően üzemelni, pl a 3d-s részek, nekem olyan volt egyszer, hogy win normál modban ment, de ha gameltem a dx 11 tesszelláció ráfagyott a kijelzore és ment tovább a sima garfika(szellemképes).
Az alaplap meg a 12V-os kábelen magasabb ampert fog felvenni a kívánt watt szám elérésért a procinak meg a chipeknek, meg mindennek ami tuningolva van, tehát lehet kisebb feszkón valami de akkor erőlteted a tápot túl áram(nem fesz) leadására, ami az élettartamot rövidíti a magasabb hő miatt.pl x táp 12V 16A leadására képes, de ha valamelyik kondi nem ad elég feszt akkor baj van,neked kb 8.5V od van ami azt jelenti:
hasamraütve kijelöltem egy értéket példának12V 16A 192W
lenne a helyes érték8.5V 22.6A 192W
8.5V 16A 136W
és valószínű ez van valamelyik lehetőség közül, ennek több oka is lehet.
Ott valami tuti nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest