- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
siwok1
tag
válasz
Speedvoltage #37023 üzenetére
Új Vga előtt
A 12V az alaplapnak kell meg a vganak. ha nem ad le rendesen a táp feszt, akkor bizonyos részegségek nem fognak megfelelően üzemelni, pl a 3d-s részek, nekem olyan volt egyszer, hogy win normál modban ment, de ha gameltem a dx 11 tesszelláció ráfagyott a kijelzore és ment tovább a sima garfika(szellemképes).
Az alaplap meg a 12V-os kábelen magasabb ampert fog felvenni a kívánt watt szám elérésért a procinak meg a chipeknek, meg mindennek ami tuningolva van, tehát lehet kisebb feszkón valami de akkor erőlteted a tápot túl áram(nem fesz) leadására, ami az élettartamot rövidíti a magasabb hő miatt.pl x táp 12V 16A leadására képes, de ha valamelyik kondi nem ad elég feszt akkor baj van,neked kb 8.5V od van ami azt jelenti:
hasamraütve kijelöltem egy értéket példának12V 16A 192W
lenne a helyes érték8.5V 22.6A 192W
8.5V 16A 136W
és valószínű ez van valamelyik lehetőség közül, ennek több oka is lehet.
Ott valami tuti nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest