Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28871 üzenetére
Remek, köszönöm szépen!
Időközben megnéztem 2 játékot, és guttattam egy 3d mark vantaget ( talán elég lett volna a 06 is)
3dmark-ban 600ponttal többet értem el, külön a CPU score több mint 1000el nőtt( ha jól emlékszem a régi számokra)
Witcher 2 : van egy jólbevált mentésem, eddig közepes grafon(lefele finomhangolva) 20 fps-em volt, most magas beállítások mellett ugyanott 35
Assassins Creed : Brotherhood : low-mid beállítás : 20-25 fps , most: high beállítás: 30-35 fps.
és nemmellesleg photoshop is szélsebesen indulAzthiszem itt az ideje körülnézni azok közt a játékok közt amik eddig szaggattak
Mégegyszer köszi a segítséget, meg a rengeteg időt amit beleöltél ebbe, főleg hogy (így utólag belátva) egy kb 3 órás operációt 2 napon keresztül magyaráztál
Még egy utolsó kérdés:
Véleményed szerint, jobb hűtéssel, mi lenne a vége ennek a procinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest