- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28871 üzenetére
Remek, köszönöm szépen!
Időközben megnéztem 2 játékot, és guttattam egy 3d mark vantaget ( talán elég lett volna a 06 is)
3dmark-ban 600ponttal többet értem el, külön a CPU score több mint 1000el nőtt( ha jól emlékszem a régi számokra)
Witcher 2 : van egy jólbevált mentésem, eddig közepes grafon(lefele finomhangolva) 20 fps-em volt, most magas beállítások mellett ugyanott 35
Assassins Creed : Brotherhood : low-mid beállítás : 20-25 fps , most: high beállítás: 30-35 fps.
és nemmellesleg photoshop is szélsebesen indulAzthiszem itt az ideje körülnézni azok közt a játékok közt amik eddig szaggattak
Mégegyszer köszi a segítséget, meg a rengeteg időt amit beleöltél ebbe, főleg hogy (így utólag belátva) egy kb 3 órás operációt 2 napon keresztül magyaráztál
Még egy utolsó kérdés:
Véleményed szerint, jobb hűtéssel, mi lenne a vége ennek a procinak?
-
kiscsatho
csendes tag
Blend teszt fél órán át futott sikeresen, 5-5-5-15 -ös időzítéssel, ramfeszt viszont nem állítottam.
-
kiscsatho
csendes tag
-
kiscsatho
csendes tag
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28860 üzenetére
Hát mennie kell neki, bár nemtudom, hogy a 70 fok mennyire necces, illetve mi történhet ha esetleg huzamosabb ideig 72 fok felett marad. Mondjuk egy picit még mindig finomítok a szellőzésen, Az első ventihez egy elég vékony résen, elég rossz helyről áramlik be a levegő Hátha nyerek azzal is 1-2 fokot. Annyit meg tudsz mondani, hogy az időzítésnek és a ramfesznek mi a jelentősége, előnye kockázata? 2-3 Tőmondat elég.
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28857 üzenetére
Bal oldali a 30. perces, a jobb pedig a 15ös screen
szerk: most nézem a baloldali kép nagyrésze lemaradt...coretemppen ami nemlátszik: mindkét mag 66 fokos, a többi egészen pontosan ugyanaz volt, mint a joboldali képen.
Gyorsan újrapasztáztam, illetve megvariáltam a ventiket a gépben, a saját véleményem szerint. Megpróbáltam mégegyszer 450es FSB-vel, és 1.4V fesszel, így 70 fokig ment fel, ott stagnálni látszott.
De a képek már az általad javasolt beállítások mellett készültek. -
kiscsatho
csendes tag
Eléggé offtopik, de... olvasgattam néhány logout cikket.. azért grafittal VGA-t, és szigszalaggal procit tuningolni/moddolni nem mindennapi dolog. Ha nem tanultam volna 4 évig elektrot most tuti a hajamat tépném ki. Vannak még találékony emberek
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28825 üzenetére
Eddig megvan.
Amúgy előző tulaj mondta ( és a hirdetésben képekkel is igazolta) hogy nála 1066ig tudta tornázni a ramokat. Itt a hírdetés linkje. Mondjuk jobb szeretném saját gépben is végigjárni a létrát, de ez hátha felgyorsítja a folyamatot számodra. -
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28821 üzenetére
Bocsi, hogy eddig tartott, volt egy kis afférom a ramokkal .Kivettem, hogy megnézzem, és visszatétel után nem adott képet, másodjára jólett,. Valószínű rosszul tettem vissza
Tuti azok a ramok, amiket előbb linkeltem, megegyezik a sorozatszám a dobozon lévővel.
Hát a tuning... elmult napokban olvasgattam itt-ott.. mondjuk úgy: lelkes vagyok. Az alapvető szakszavakat megértem, és megtalálom, de, hogy mire szolgálnak fogalmam sincs. Ezért arra kérlek, ha nem vagy túl fáradt, és nem húzlak le túlságosan, szeretném ha elmondanád, hogy amit javasolsz az valóban mi is. Jobban szeretem úgy csinálni a dolgokat, hogy legalább kapisgálom is, hogy mit csinálok. Lehet a végén még tanulok is belőle. Persze, ha nem érsz rá/fáradt vagy, akkor is hálás leszek Neked. -
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28817 üzenetére
Igen, 800as ramok, Ha minden igaz, egészen pontosan ilyenek. Remélem a vonalkód alatti sorozatszám nem téved
-
kiscsatho
csendes tag
válasz
darál0w #28813 üzenetére
Látom, most olvastam vissza pár oldalt a sztori megismerése végett, és lehet, hogy a 9500GT limites lesz
Rico: Nem muszáj a legújabb 3d markkal kezdeni, meg gondolom dx11/tesszelláció ki-be kapcsolható, vagy választható feature még a legújaban is. Annyira még nem elterjedtek az ilyen kártyák . -
kiscsatho
csendes tag
-
kiscsatho
csendes tag
Mivel a másik topik nem pörög annyira mint ez, ide is beposztolom amit a másikba. Remélem nem bánjátok.
Sziasztok!
Néhány alapvető kérdéssel fordulnék hozzátok overclockkal kapcsolatban. Mivel ezelőtt sosem csináltam ilyet, ezért bennem van a félsz, mert nem ismerem a következményeket.
Szóval a gépem áll egy Gigabyte GA-P35-DS3 lapból , egy C2D E6550-ből, 4GB OCZ Reaper 800as ramból, egy Sapphire 4850 VGA-ból, és egy 450W-os Asus tápból ( bocsi ha több az info, mint amire szükség lenne) Jelen pillanatban 45 fok körül van a proci mindkét magja üresjáratban, gyári hűtővel. Anno próbáltam úgy összerakni a gépet, hogyha úgy érzem eljön az ideje, tudjam kicsit tuningolni.Szeretném egy kicsit húzni a cpu-t, mert kíváncsi vagyok, hogy lehet-e ezzel teljesítménynövekedést elérni az újabb játékok alatt. Ha okosan csinálom a dolgot, egy itteni "szaki" segítségével, megfőhet a gép? Olvasgattam a témában, és sok helyen láttam azt, ha a konfignak nem tetsző értékeket adunk meg, kicsit átlépjük a határokat, akkor egyszerűen csak nem bootol a gép, de gondolom ez visszafordítható folyamat. A fentiek figyelembevételével érdemes húznom a cpu-t? Ha igen mely értékeket "birizgáljam" meg előszőr? Neharagudjatok, ha kicsit zavaros az írás, de 2 órát ha aludtam.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest