- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezu1025
tag
válasz
Szab02 #16082 üzenetére
Igen éppen most szórakoztam a rammal és ennek következményeként állt vissza alapra a bios ... Utána vissza mindent úgy ahogy kell. cpu 3.2 ram 400 ( effektíve 800 ) bus-200 Ht-1000 északi híd-1600
Örülök, hogy biztosak vagytok benne, hogy nem hardver. Én is gondoltam rá. A legjobban az idegesít, hogy minnél gyorsabban történnek a dolog az említett játékokban annál inkább akad és laggol és fogy az fps. Ja meg a füst az ami nagyon leviszi.
De ami igazán idegesít az a shift papíron gond nélkül kéne vinnie maxon nem átlag 20 fps-t produkálni...
Meg a Fifa 10 ami gyors labdajátaráskor játszhatatlan. De mikor multkor föltettem a win7-et régi gépre előtte xp-n futott win7-en ugyanezt a bugot csinálta. Akkor tök más volt a cpu és a vga sőt még csak nem is ez a win7 volt. Tehát akkor is szarakodott win7 alatt a fifa10.
Poén lesz végén maradok xp-nél dx11-es vgaval....
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Linux Mint
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest