- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezu1025
tag
válasz
proci985 #16143 üzenetére
Igen ezzel magam is kezdek megelégedni
Emlékszem, mikor a x2 5200+ a hd5770-ből Crysis-ban átlagos beállítások mellet sem mindig hozta a 30 fps-t
Egy élvezet volt tudni, hogy most vettem egy 5770-et és semmit nem gyorsultam, mert nincs ami meghajtsa
De lett ez a phenom ami már azért nem rossz
főleg így 3.4-en
-
gezu1025
tag
válasz
proci985 #16141 üzenetére
Igen 19"-es 5:4-es monitor. Egy fölbontásból nyitott könyv
És miután visszavettem a két shaderest és az AA-t kikapcsoltam az fps valóban fölment 30 fölé és olyan 30-45 között mozog kivéve egy-egy nagyobb robbanást olyankor visszaesik 30 alá.
De hogy őszinte legyek én így is keveslem elvégre 3.4-en megy a phenom II x3 720 és egy HD 5770-t hajt...
Ja és nem a sima Crysisról van szó hanem a Crysis Warheadről.
-
gezu1025
tag
Na föltettem a procit 1.392V-ra és így mindössze 3.4-en stabil... 3.5-ön Prime95 alatt elszállt.
Így 3.4-en 1.392V-al ( így van neki adva +100mv ) 64 fokra fölküldte a Prime95 10 perc alatt, ennyire még nem terheltem soha
Ennyi ideig stabil is maradt 3.5ön elszállt 2 percen belül.
-
gezu1025
tag
-
gezu1025
tag
Sziasztok!
Az AMD Phenom II X3 720 BE -met akarom kicsit tuningolni. Alapfeszen 3.2-őn stabil. 3.3-on már nem. A kérdésem az lenne, hogy a biosom úgy néz ki, hogy a fesz vagy auton van ( ilyenkor írja hogy: Auto means standard voltage without stb.... ) vagy +50mv vagy +100mv vagy +150mv. Ugyanez van az alaplapi fesznél is. Ez mit jelent? És mennyit dobna egy kis fesz emelés? HD 5770-et kell hajtania, amit mint itt mondták, 3,3-3,5 ami jo lenne neki.
-
gezu1025
tag
válasz
Szab02 #16082 üzenetére
Igen éppen most szórakoztam a rammal és ennek következményeként állt vissza alapra a bios ... Utána vissza mindent úgy ahogy kell. cpu 3.2 ram 400 ( effektíve 800 ) bus-200 Ht-1000 északi híd-1600
Örülök, hogy biztosak vagytok benne, hogy nem hardver. Én is gondoltam rá. A legjobban az idegesít, hogy minnél gyorsabban történnek a dolog az említett játékokban annál inkább akad és laggol és fogy az fps. Ja meg a füst az ami nagyon leviszi.
De ami igazán idegesít az a shift papíron gond nélkül kéne vinnie maxon nem átlag 20 fps-t produkálni...
Meg a Fifa 10 ami gyors labdajátaráskor játszhatatlan. De mikor multkor föltettem a win7-et régi gépre előtte xp-n futott win7-en ugyanezt a bugot csinálta. Akkor tök más volt a cpu és a vga sőt még csak nem is ez a win7 volt. Tehát akkor is szarakodott win7 alatt a fifa10.
Poén lesz végén maradok xp-nél dx11-es vgaval....
-
gezu1025
tag
válasz
darál0w #16075 üzenetére
Ja a bibi az, hogy nincs 1 hónapja, hogy újra tettem. Mondjuk azért tettem újra, mert jöttek ezek a hardverek, mármint a cpu+vga. Az lehet, hogy win7 valami beállítás? Energiagazdálkosás? Vagy esetleg az gond lehet, hogy nem a legtisztább a win7?
Esetleg ati driver valami beállítás? Valami 2-3 betüs rövídétést kéne be,ki kapcsolnom amiről azt sem tudom, hogy mi?
-
gezu1025
tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy pár kérdésem. Ez a gépem:
Alaplap: Asus M2N68
CPU: AMD Phenom II X3 720 BE @ 3200Mhz
VGA: Asus HD 5770
RAM: 2X2 GB Bufallo DDR2 800MhzA gondom pedig az, hogy ezzel a géppel 1280x1024-ben nfs shiftben az átlag az 20-25 fps, Battlefield Bad Company 2-ben egy nagyobb robbanásnál 15, gyorsabb járművel haladásnál meg mintha minden laggolna, akadna. Egy komolyabb géppuska tűz mögül lemegy 25-re.
JustCause2-ben szintén nagyobb sebességnél egy nagyobb mezőn vagy városban 20 alá lemegy. És Fifa10 meg össze-vissza akad szintén olyankor mikor gyorsabban járatom a labdát. ( ez lep meg a legjobban, bár ez lehet szoftveres gond )
Minden játék max graf beállítások mellet üzemel win7-64 biten.
Azért jöttem ide, mert először aztmondták, valami visszahúzza a gépet, arra jutottak, hogy a ram lassú, de a ram tuning tupikból meg ide küldtek, de mindegy is. A lényeg az, hogy aki tud az segítsen.
Gondolom sem a vinyo ( régi samsung sata2 160GB 7200RPM HD sentinel szerint 100%-os ) sem a táp ( FSP ATX-400PNF) nem befolyásolja ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest