- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZBO
tag
A RAM-ok kezdettől fogva 2,2V-on van, mert gyárilag ennyit írnak elő. A proci még mindig 1,275V-ot kap 2,5Ghz-nél járok.
Silentfrog! Én sem tervezek 1,4V-ot sem adni, de autóra már nem teszem vissza. Ha hangosodik, akkor csak egy próba erejéig veszem feljebb, majd vissza.
-
Fundey
tag
Hát a leguccsó tutti beállítás,amit még darál0w kolegával ügyködtünk, az ez lenne.:->
Al Overlock Tuner=Manual
FSB Frequency=400
CPU Ratio Setting=09.0
PCI-E Frequency=100
CPU Voltage=1.25000
Load-Line Calibration=Enabled
CPU PLL Voltage=1.5V
FSB Termination Voltage=1.29891
MCA/NB Overvoltage/1.3V=???(nemtaláltam ilyet)
NB DDRVref=???De délelőtt ezt sikerült magamtól összehozni,hogy sok avagy kevés Voltot biztosítottam e neki azt nem tudom,mindenesetre stabil volt...
Egyedül a ramnál a MHZ-vel nemvagyok Qvára megelégedve(2x2gb G.Skill 2133MHZ CL9 Low Voltage 1.65V van benne)...
Asszem elősször fejezzük be a CPU tuningot,majd ha eljutunk odáig,akkor mehetünk a ram tuningra...
Jah és még annyit...
Hogy lehet/hol lehet azt beállítani hogy nekeljen a CPU-nak 520-as FSB hogy menjenek 2133mhz-et a bios szerint a ramok(ahogy állítom fentebb-fentebb az FSB-t ugy apránként kúszik felfele a ram órajele is,de hát 520-as FSB-t szerintem bőven nemlehet elérni,akkor hogy fognak működni a ramok 2133-ba?
Thanx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- EAFC 26
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest