Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
mennyire vagy antitalentum , ha netán nem indul akkor egy elemet ki tudsz venni nem? mondom ha ugy csinálod ahogy írtam nem lessz gond vagy , ha nem tudod mi az az fsb akkor azt kérdezd s mondom hogy tudod állítani. én nem ehetem meg hellyetted a főzeléket , egyébként ha a közelbe lennél sziveseb megcsinálnám neked , mert nekem is csak tapasztalat lenne

-
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
Probáld úgy ahogy fentebb leírtam , mindent normalra s csak az fsb-t emeled ezzel nem megy tönkre semmi , csináld nézzük
(#13866) ZBO
Nos emeld tovább de a ram semmi estre se menjen 1066 fölé dram frequency- nél tudod állítani s adj neki 2.1v-ot hajrá tovább(#13867) Fundey
gépeld be légyszia a bios beállításokat .
Nos cpu pll nem piszkáljuk 1.5v fix mindíg
a terminationt meg a cpu feszt emlheted de csak nagyon finoman.
de ez az ujraindulgatásos mizéria szerintem a memcsik beállításánál nem jó valami akkor szokott ujraindulgatni. -
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
neked ezt találtam szerintem ennél szájbarágósabban nem lehet [Intel Core 2 Duo E6550 tuning+P5K]
Hopsz amint látom azért a bios beállításokra nem nagyon tért ki a kolléga, de megoldjuk
Nos asszem a te procid fsb-je 333 a szorzó pedig 7-es . ami azt jelenti egy kicsit komplikálódik a dolog. de nem kell megijedni a fesz ennek is mehet 1.5v ig de ennyi biztos nem kell.
Te is tégy úgy ahogy fenttebb leírtam minden fesz normal-ra fsb 333-ra vides feszt beállítani a prockónak , s kezd el emelni az fsb-t ha nem megy a cucc s nem stabil írd meg , hol akadtál el s akkor megpiszkáljuk egy kicsit.Fontos ne azt írjátok nem megy , hanem részletesen leírni a bios beállításokat mert egyébként én sem tudom kitalálni mit lehet csinálni s onnan majd kitalálunk valamit
Na akkor nézzük meddig jutunk alapfeszen

Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest