Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
kicsigeri
üzenetére
Hát pedig azért annyira vágom a BIOST hogy hol mit lehet beállítani és pedig kurvára 800MHz-re állítottam és a CPU-Z kurvára 480-at(az-az960MHz-et) írt ki mindig a 400-as FSB-nél
Meg lehet hogy a táp egy kalap szar mert mondjuk csak érdekességből fölcsaptam a Vcore-t 1,35V-ra és terhelés alatt visszaszökött 1,25V-ra... aztán jött az h a gép leállt, ennyit meg nem droppolhatna a lap szal itt egy elég csúnya táp csere lesz, 1 éve vettem akkor még nem voltam otthon nagyon a gépekbe cska akartam venni valami fasza gépet azt kész.
Veszek egy GIGABYTE GE-R460-V1 (http://www.argep.hu/product_669218.html) remélem h ezzel már nem lesz semmi gebasz. -
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri
üzenetére
"Egy picit gondolkozhatnál, ha beállítasz valamit az úgy is marad, és nem fog neked 960 ra állni. Vagy te már tapasztaltál ilyet,"
Igen találkoztam ilyennel és nem is egyszer. Nem megfelelő bios az alaplapban csodákra képes, elrontott beállítások miatt kiakadt bios-ról ne is beszéljünk. Asus bios-szai meg főleg, az olcsóbb szegmensben enyhén érdekesek. De ez már off, ha gondolod priviben folytathatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xbox One
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Keressek intel i7-i9!!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Ryzen 3 3300X + ID-Cooling DK-03
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi