- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
az lehetetlen hogy 3Ghz-en nem megy...
C'N'Q Default---- így sem változik.
viszont elmesélhetné nekem valaki hogy ezek mik? melyiket kapcsoljam be,és mire jók? (CPU C1E support,stb.)ja, és CPU-Z szerint 1.120V a proci fesz. terhelés nélkül is, és AIDA64 stabilitásteszt alatt is..
-
BRIKLY
veterán
ha 5 Mhz-et húzom akkor is. az automatikus tuning 5Mhz-enként teszteli,690/510-nél még ment volna tovább,de én megállítottam,és belőttem 690/500-ra. hőfokra nem panaszkodhat mert eddig max 38fokos volt.
most megpróbálom végig várni az automatikus tuningot. 690/540Mhz-nél jármegpróbálom azt az msi izét
-
BRIKLY
veterán
megmondom ôszintén nem a 3dmark pontokra hajtok hanem a játékok FPS-eire.nem játszom sokat,de amikor elkap a járszhatnék akkor a fentebb emlitett 2 játékot szeretném normálisan játszani. CoD4 ben multit..ott meg minden fps kincs. bár még ki sem próbáltam hogy hogy megy rajta. annó szutyok integrált vga-val is ment,szóval mennie kell..
ja,és nekem nem kell HD felbontás. 17" CRT monitorom van,szóval az 1024*768-nál nagyobb felbontás felesleges.akkor mit mondotok?érdemes tuningolnom a Vga-t?? -
BRIKLY
veterán
csak azért kérdezem mert akkor nekiesek tuningolni a vga-t.. ATI Overdrive 710Mhz GPU,és 520Mhz memória órajelen hajtotta az autómatikus tuningban. persze 5Mhz-enként tesztelte..
és végig 36fokos volt. szóval mehet neki a tuning. tápos topicban azt írták fogyaszt 25W-ot. szóval ezzel a táppal is tolhatom neki
(eredeti órajel: 650/400Mhz) -
BRIKLY
veterán
majd ha az okosabbak felkelnek biztos segítenek
darál0w azt mondta neked hogy lődd át 73ra.. akkor valahogy át lehet...
ja,és ha már tuning topic.. szerinted melyik gyengébb: a procim,vagy a VGA-m? (úgy értem hogy a procim ki bírja hajtani a VGA-m? , vagy nagyobbat is ki bírna?)
-
ETOM
addikt
-
enemy107
senior tag
Nekem az intel nem jött ki 38 fokból még nyáron sem,a nagy melegben, durva tuning közben sem. Nem volt még AMD-m, lehet hogy ez természetes, nekem rémísztő.
AUTO feszeken nem tuningolunk!!! Csak ha bátrak vagyunk. Csak példa nekem a lapom ezen a beállításon amin használom 1.28V CPU (load) auto feszen 1.47V-ot ad.
-
TotO'
aktív tag
-
Blaze71
őstag
Ha AMD K 10 proci mellé teszed, akkor Unganged módban akár mindegy is lehet. Egyéb esetben vedd figyelembe, hogy mennyi memória hely van a lapodon. Ha 2, akkor úgy is veszel majd összesen 4 GB-ot, tehát az 1x2 GB az ajánlott. Ellenkező esetben 2x1 GB. Tuning szempontjából tök mindegy.
Az a kérdés, hogy milyen proci és mennyi a tervezett memória igény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged