- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
tesztelni kell...ezt így nem lehet megmondani...kiindulopontnak jo lesz az a fesz, amit AUTOn kap. attol kevesebbel is beéri. szal biosban kezdésnek attol vmennyivel kevesebbet állíts be.
VGA OC...probálkozhatsz, de nem lesz sokkal jobb...nem egy tuningbetyár az a VGA....
igen. jol látod a dolgot. de még VGA is kell, ha játszani szeretnél. a mostani cpu-vga párosod jo...
-
enemy107
senior tag
Túlfeszel magasabb feszen nőnek a hőfokok. Én nem tudok segíteni mert lövésem nincs mennyi fesz kell adott órajelhez az AMD-nek, de várd meg darálowt, addig ne tuningolj, mert kinyírhatja a procit az auto fesz. A 68 fokos alaplap nekem rémítő. Az adott órajelhez valószínűleg kevesebb fesz is elég lenne, és akkor csökkenne a hőfok is.
-
enemy107
senior tag
A hűtés nem árt bele, de az Everest teszt szerint amit belinkeltél szerintem AUTO feszen tuningolsz vagy tévedek? AUTO feszen a lap hajlamos túlfeszelni, ami miatt magasabbak a hőfokok. Várd meg darálow-t, vagy valakit aki ért az AMD-hez. Be kell lőni a feszeket a kívánt proci órajelhez. Ha nem auto feszen vagy akkor nem szóltam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest