- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
tesztelni kell...ezt így nem lehet megmondani...kiindulopontnak jo lesz az a fesz, amit AUTOn kap. attol kevesebbel is beéri. szal biosban kezdésnek attol vmennyivel kevesebbet állíts be.
VGA OC...probálkozhatsz, de nem lesz sokkal jobb...nem egy tuningbetyár az a VGA....
igen. jol látod a dolgot. de még VGA is kell, ha játszani szeretnél. a mostani cpu-vga párosod jo...
-
enemy107
senior tag
Túlfeszel magasabb feszen nőnek a hőfokok. Én nem tudok segíteni mert lövésem nincs mennyi fesz kell adott órajelhez az AMD-nek, de várd meg darálowt, addig ne tuningolj, mert kinyírhatja a procit az auto fesz. A 68 fokos alaplap nekem rémítő. Az adott órajelhez valószínűleg kevesebb fesz is elég lenne, és akkor csökkenne a hőfok is.
-
enemy107
senior tag
A hűtés nem árt bele, de az Everest teszt szerint amit belinkeltél szerintem AUTO feszen tuningolsz vagy tévedek? AUTO feszen a lap hajlamos túlfeszelni, ami miatt magasabbak a hőfokok. Várd meg darálow-t, vagy valakit aki ért az AMD-hez. Be kell lőni a feszeket a kívánt proci órajelhez. Ha nem auto feszen vagy akkor nem szóltam

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest