- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszif
csendes tag
A hűtőt már eldöntöttem, nem hinném h a coolermaster sokkal hatékonyabb lenne és nem is tetszik.
Nos,sikerült elindítanom 1,3Von,de a vista a végtelenségig töltögette volna magát, ha hagyom.Vagy ez a helyzet vagy pedig el sem indul az alaplap.Kézzel próbálkoztam először,lehet a kis fesz miatt nem bírja a proci, viszont valami gond lehet ha 1.325ön a vista 5percig tölt azán csinál egy kékhalált mindezt alap órajelen.Sajna mindkét lehetőség bent maradt!
4976MHz-en terhelten a max 57fok,ez főlé nem ment,de nem stabil és nagyob fesszel a vista nem megy csak vánszorog.Biost még nem frissítettem, nincs flopi.A kari elég falánk kell neki a két csati és abbol egynek 8pinesnek kell lenie, ez már 300w,de nem vesz fel ennyit.Neten keresgélve láttam hogy egy teljes konfig 3870x2 vel kb330wot eszik,tehát maradt 120w.Elvileg elégnek kellene lenni,de nem biztos.
Így maradt az alaplap,de nem hinném hogy csak az enyé lenne bugos.A neten nem találkoztam hasonló problémával,ezzel a lappal és procival a töbség 1.45V feszt és 3GHz környéki órajelet ért el,
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest