- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8941 üzenetére
a lapot ismerem, nekem ennek a nagytesója volt az ment kb 300as FSB-t a tiéd vmivel kevesebbet ment anno. gyári hűtéssel se adj neki nagyon 1,4V nél többet. nekem Brisbanem ment 3000GHz-t 1,45Von, de nem volt stabil,
szal lehet ez sem fogja elérni stabilan, pedig ezek ha tényleg F3as akkor olyan 3,2-t kéne mennie, de lehet h ez spec nem egy tuningosabb darab -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8938 üzenetére
az a baj h amit CPU-z kiír az abszolút nem valós, nekem anno a brisbanem alig ment 1,3Von ami azért 65Wos volt, szal ennek 3Ghz-hez legalább kell 1,4V. ami a hypert TXet illeti az az egyik legjobb hűtő a kezdő tuningos kategóriában, sztem nagyságrendekkel jobb mint az a zalman. ami a lapot illeti nem a legtuningosabb de mennie kéne ennyit annak is.
próbáld meg h rendesen hűtve, 1,4V procinak 250es FSB 12es szorzó, HT-nek 4es szorzó, és memót vedd vissza 667re. de jó volna tudni mi a max fsb amit a lap bír. Ennél a lapnál nincs EZflash? azzal lehet Win alól biost frissíteni. -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8936 üzenetére
a táp, nemszól bele az állításoi lehetőségekbe. szal marad az alaplap, de nem AI-al tuningolj szerintem. már nekem annó M2N-SLI Deluxom volt ott lehetett mindent szépen állítani, ha jól emlékszem ha a tuingnál manuálra tettem BIOSban akkor tudtam állítgatni amit akartam.
Windsoroknál tuti 1,35V a gyári alapfesz, persze nem baj ha kevesebbel is megy többethűtőnek inkább ajánlanék egy Coolermaster Hyper TX-et, az talán még olcsóbb is, de kb 1árban kell lenniük.
57fok IDLE-ban vagy terhelés alatt? -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8934 üzenetére
akkor az egy F3as, mit meg nem adtam volna annó egy olyanért
ha gyári hűtés van rajta akkor semmiképp se adj neki plusz feszt. amúgy azoknak a gyári fesze 1,35V volt. futtass rajta orthost 9es prioron, ésakkor ha az megy egy fél órát órát akkor stabil a cucc. a táp nem lehet kevés ha jófajta, én annó egy 400Wos táppal hajtottam a 4000+ omat igaz nekem nem volt 3870x2-m de annak elégnek kell lennie. de ha tuningolni akarsz akkor első körben rakj rá vmi jóféle hűtést.
-
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8932 üzenetére
hát ha jól számolok akkor ugye 250es FSBvel lennél 3Ghz-n és akkor pont ezret mennének a memók, lehet ha adsz nekik pici +feszt akkor mennek ennyit, bár az a típus borda nélküli memória így nem biztos h jó 5let nekik feszt adni. ha meg visszaveszed a memkat 667es beállításra akkor olyan 750 körül fognak menni, amivel szerintem többet vesztesz mint amit nyersz a 3GHz cpu frekivel. amúgy azok a windsoros procik nem mennek sokkal többet 3GHznél, max 3,2 kivéve ha netán F3as stepping lenne azok mennek többet is.
mennyi fesszel megy 2976MHz-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest