Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Nah én szerintem mint a topic alapítójaként, kötelességemnek érzem berekeszteni a vitát!
Nem rossz a Corsair, ahogy a Geil sem, de nem lehet azt mondani, hogy ez jobb, vagy az jobb! Komoly memóriának az OCZ, A-Data és társainak a felső kategóriás társait nevezném, és nem azokat, amikre nekünk van pénzünk! Azért vettem ezt a memóriát, mert csak jót hallottam, róla, és mert a faternak szemet szúrt az árlistán, hogy olcsó! Semmi bajom a corsair-el... De a Corsair egy nívóssabb RAM gyártó hírében áll, és nem hiszem, hogy a legolcsóbb ramjai olyan nagy durranások lennének!Erről ennyit! Több hangos szót, nem szeretnék meghallani!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest