Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Szép jó reggelt!
Giga 870A-USB3L lapon FX4100-t próbálok húzni, 2x2gb ddr3 1600mhz
kingston HyperX Blu társaságábanTurbo ki van kapcsolva, memória tuti beton stabilra lőve, c&q kikapcsolva,
pci e 100mhz fixálva, feszültségek normálba, kivéve ugye a cpu fesz...Az a nagy helyzet hogy HT link és NB freqi is 2000 ra áll be autón mégis
a windows ba az NB 2000 mhz a HT link meg 2600, ha manuálisan
visszaveszem a szorzójukat 9x azaz bios szerint 1800mhz re és elkezdem húzni
a ref clock ot akkor hiába állok meg úgy hogy pld. 215 a ref valamint 2000mhz alatt
maradok az nb és ht freqi vel, akkor is nem induló gép az eredmény.Mivel nem ismerem az fx procikat, pár napja van meg, így a cpu/nb nek nem
adtam több feszt, csak a cpu nak adtam egy kis pluszt.Miután így nem sikerült húzni, nekiálltam szorzóval tuningolni, el is jutottam
5Ghz ig 200x25 @ 1,55v.Innen már hiába emelem a feszt, aida64 stressz teszt nél 30mp után megáll
a teszt és kiírja hogy error, test failed.Az lenne a kérdésem hogy mit rontottam el, miért csak szorzóval tudom emelni
az órajelet, illetve mivel tudnám stabilizálni a cuccost!?Hűtéssel nincs gond, 5Ghz-n is 40 fokot írt a proci kupakra, a magokra pedig 37 et.
Phenom II nél sokkal jobb eredményeket lehetett elérni hogyha a belső órajelet is
emeltük nem csak a szorzót.Előre is köszi a segítséget!
Üdv, joker1220
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest