- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Hy. Hát én ugy szoktam hogy egy picit nyomok a procira.utánna papirbol csinálok egy ilyen kis lapát szerűséget amit ilyen félkörszerűre formálok.és utánna szépen egyenletesen elkenem a procin.úgy hogy ne legyen sehol hézag.de nagyon vékonyan!addig huzogatom jobbra balra amig mindenhol befedi. utánna ovatosan ráillesztem a hűtőt lehetőleg ugy hogy minél kevesebbet mozogjon rajta hogy ne nyomja le oldalt. Utánna hozzá erősitem a hűtőt és kész is.én igy csinálom persze lehet más máshogy csinálja jobban esetleg. ja és mielött pasztázok letisztitom a hűtőt is és a cput is 100% alkoholos ronygyal.de nem ugy hogy csöpög a rongyon az alkohol.hanem úgy módjával
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest