Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
A következő problémát figyeltem meg: Gigabyte EP45-DS3 lapban a Q9400-em ugyanúgy megy 3,6GHz-et, mint az Asus P5K Premiumban, de valamiért sokkal instabilabb, azaz valamikor elmegy órákon keresztül gond nélkül, máskor már induláskor kékhalált dob. Ennyivel rosszabb lenne a Giga? Eddig mindenki csak dícsérte, hogy micsoda tuning lap, de nekem nem igazán ez jött le. Mondjuk az Asus esetében a tuningot úgy oldottam meg, hogy manuálisra állítottam, de a fesz értékeket hagytam auto-n. Ez a Gigánál nem működik, mert túl keveset akar adni neki, de ha beállítom manuálisan akkor sem annyira stabil.
Amiért meg plusszban nem értem, hogy a hőmérsékletek jobbak, tehát 2-3 fokkal hűsebb a ram és a proci is.
Mach5: attól még a BIOS lehet régi. A lapodat ki tudja mikor gyártották le, melyik BIOS került rá, szóval érdemes legalább megnézni, hogy lehet-e frissíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest