Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyox

csendes tag

válasz mr_ricsi #55 üzenetére

Ehhez mindössze a középiskolai fizika anyag ismerete kellett volna.
    Ezaz az ismerete... Lehet hogy tanulni kellett volna... Na mind1 hagyjuk érettseggi megvan ugyhogy ok.

egyébként milyen biztosítékot mondtál? SMD? Az hol van :F ? (eddig azt sem tudtam van az alaplapon is bizti :B )

• Sanyox

csendes tag

cső!

Én is a7v8x-x tulaj vagyok immáron 1,5-2 éve. szerintem nem rossz és aki olcsón akar gépet és ragaszkodik a márkához annak még most is jó választás. sok friss játék még el megy rajta egy jó videókártyával. Főleg ha még valaki talál hozzá egy bartont is!
    Egyébként volt egy érdekes sztorim a deszkával: szeretek barkácsolni (jól kezdődik ;) ) és az éppen aktuális mániámnak a gép csendesítésének akartam eleget tenni. Nos ezt egy fordulatszám szabályzóval akartam elérni, de minek venni ha csinálni is lehet! fogtam egy potmétert bekötöttem a vezetékbe és már ment is. kicsit érzékeny volt( vagy 2500 vagy 1700 vagy 900 at sikerült beállítani). semmi gond egy napig ment is aztán ahogy tekergettem egyszer csak gép stop, kis füstfelhő... :Y ajjaj... aztán potméter ki vezeték összeköt.. és láss csodát a gép megy. Na mondom akkor összerakom én ehez többet nem nyúlok(nem így lett). Leülök játszani semmi gond és 2 perc után a gép megáll, kikapcs... Hopp belenézek semmi, nem indul újra nézem megsült e valami... semmi, majd a proci tűzforró! na ennek annyi. Hűtö le ha kihűlt vissza, gép indít, és még mindig megy! most látom a procihűtő áll! akkor ennyi baja lett... azóta hűtő a tápról megy (így még csendes is 1900rpm) a ford szám mérő pedig rendesen bekötve... + egy 12cmes hűtőjű táp is így már a videókari a leghangosabb. ennyi legközelebb nem barkácsolok, ti se tegyétek hacsak nem vagytok elektronikai zsenik is..

Új hozzászólás Aktív témák