- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, és hogyan kell azt a pattogó zöld röhögő smileyt csinálni?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Vajon kicserélik, ha visszaviszem? =)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igazából annak hogy több feszt ad a procinak annak én is örülök, illetve örülnék, ha tudnám valamire használni :))
Sajnos más lapban nem tudom kipróbálni, mivel mindenki fél AMD-re váltani errefelé... (valószínűleg amúgy sem itt a gond)
De a sorozat biztos nem AVIA vagy AXIA, azt direkt kérdeztem, hogy van-e, de nem volt. Sajnos a pontos számot nem tudom, de A-val kezdődik, erre emléxem :)
Panther -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, nem ilyen morcos smileyt akartam, de még nem igazán tudom hogy melyik melyik :)))
-
Panther
HÁZIGAZDA
A 155MHz-es FSB-vel semmi bajom, az kifejezetten tetszik. (Sandra 2001 RAM-teszt: 548/612 MB/sec).
Viszont az a kérdés, hogy az hogy lehet hogy a prockó 1240-ig megy 1.775V-on is, de utána sehogy sem. És ráadásul ez alig 107MHz plusz! :((
Panther -
Panther
HÁZIGAZDA
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hogy történhet meg a következő (és mit lehet vele tenni):
Van egy abit KT7A alaplapom, bele egy 1133MHz-es TB, 2*128MB noname RAM, és az FSB most 155MHz-en van :))
Szóval miféle processzor az ilyen?? 1248MHz-en még stabil lenne, de ott a RAM már nem teljesen tuti. Ja, és ha 1.85V-t állítok be, akkor 1.93V-t ad az alaplap. Szóval azért ennek a feszültségtöbbletnek kéne valami hatásának lennie, nem?
Ja, és az I/O Voltage a RAM-ra hat? Vagy az összes kártyára is?
Panther
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest