Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Nekem is sikerult bekapnom a mult heten ezt a nyuvedt virust . 2 sputnikom meg 1 pfizerem volt, utobbi oktober elejen es azert mert 2 sputnik utan 5 honappal 47 volt az antitestem . A mult szerdan ereztem kaparast a torkomban, csutortokon semmi tunet, majd penteken ujra kaparas, de ekkor mar erosebben . Elmentem tesztet venni, pozitiv. Pentek este laz, szombatonn egesz nap laz, 38.5. Vasarnaptol kezdve mar csak orrdugulas tunetem van. Penteken lejart a karantenom, igy vettem megint 1 tesztet, meg mindig pozitiv vagyok. Hivtam a dokim, aki szerint hiaba vagyok pozitiv, lejart a karanten idom, igy nem kell mar bezarva lennem , de probaljak ne menni kronikus beteg kozelebe, ill tomegbe . Fasza gondoltam, covidosan mehetek ahova akarok..
Most kaptam el eloszor, es az lenne a kerdesem, hogy most akkor ezek utan vedve leszek valameddig? Mert olyasmit is olvastam, hogy nincs mar ilyen .. Ez igaz? Akar 1 het mulva is elkaphatom ujra?
Koszonom a valaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest