Hirdetés
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Z.É.T. #16724 üzenetére
mivel van itthon vagy 3m idióta, akik így is úgy is megakadályozzák a nyájimmunitást, mert akkora megfejtésben vannak, nem tudsz mit csinálni. én legalábbis ezért vettem fel a "be vagyok oltva, a többiek csesszék meg" attitűdöt. és nyilván nem azokra értem, akik nem kaphatnak oltást, az egy tragédia, hogy nekik védtelenül kell pörgetni az oroszruletten az idióták miatt.
sajnos semennyire sajnálatot nem érzek egyébként, amikor egy megfejtésben lévő alusipkást elkap ez a szar -- én is gyarló vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest