Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz francz'70 #15 üzenetére
Nekem is volt T6 plus upgraded, pár hét után megváltam tőle. Tipikus kínai gagyi, ami a nagy hangerőre van kitalálva. Kis hangerőn állandó statikus susogás volt, ha csutkára lehúztam a hangot akkor is. Ha minimum 50% körüli hangerőn hajtottam akkor nem volt észrevehető, de hát ki akar állandóan üvöltetni egy hangszórót? Meg az üzemidő is pont a fele volt a gyártói adatnak, szerencsére ezért a kínai webshop adott némi visszatérítést.
Akkor megfogadtam hogy inkább adok érte kicsivel több pénzt, de ilyen "minőséget" nem fogadok el.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
válasz francz'70 #15 üzenetére
Hangzás még csak-csak , de egy Element Force és társai ami elvileg jobban kellene bírniuk a strapát , állásában tönkre megy .
De szerencsémre garancia időn belül történt és cserélték őket .
T6 bírja eddig a legjobban .
De az a baj, hogy JBL ugyan így tönkre ment (Charge 3) , ott is garancia időn belül lett cserélve .Magam részéről annak is örülnék , ha tovább bírnak ezek az eszközök , mint a megadott garancia idő .
Hangzásról annyti, hogy tény EQ sokat segíthet ezeken az eszközökön és egyet is értek veled ezen a téren . De van olyan hangszoro, amit bárhogyan állítasz , egyszerűen nem fog tetszeni hangzásvilága . Érdemes előtte kipróbálni , csak erre minimális az esély , talán MM ahol lehetséges ez.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest