- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Predatorr #58 üzenetére
"Az AAC 320kb/s max. minőséget tud, a miheztartás végett."
A miheztartás végett. Az xHE-AAC 12 - 500 kbit/s minőséget tud."Hallgattam én 24bit 192kHz-es stúdió albumot,"
Ha te mondod. De mi ebben az érdekes?"Arra céloztam, hogy nem 1:1 adja tovább az eredeti mp3-at, még ha az 320kb/s is (arról ne is beszéljünk, hogy hány 320-as szar van fent a neten legrosszabb minőségben kódolva, vagy akár 32kHz-en), tehát sokkal rosszabbnak hallatszik az mp3, mint eredeti mp3 formában, a flac-et meg a tágabb forrás miatt nem tudja úgy lerontani, ezért hallani különbséget a 2 között "egyformán" 320-on."
Azért egy dolgot érdemes tisztázni. A legtöbb BT lejátszóeszköz képtelen
HDaudió forrást lejátszani minőségromlás nélkül.
A BT kapcsolatnak támogatnia kell a HD audiót. A mai telefonok esetében ez kevésbé probléma, de a lejátszóeszközök közül kevés támogatja. Minőség romlás (konvertálás) nélkül a AAC és az Opus tömörítés használható. De ezt már leírtam neked.Én nem beszéltem mp3-ról Ha minőségi zene hallgatást akarsz, akkor fizess elő valamelyik stream szolgáltatónál.
"Az a streaming minőség úgy 24/192, mint az internetem 500MB/s letöltési sebessége. Legföljebb a tizede.
Hallgattam streaminget, úgy csettegett a cintányér pl, mint a korai, pár MB-os mp3-akban."
Ami nem nagy csoda. A lejátszó hardverben lévő DAC képessége határozza a lejátszás minőségét. A noti saját hangkeltője csak 16 bitet képes kezelni. A lekonvertálás nagyot ront a hangminőségen.
Itt hagyok neked két képet.
Telefon és BT fülhallgató kapcsolata. Illetve egy Heos támogatású AVR eszköz lejátszási paramétereit mutatja. -
carl18
addikt
válasz
Predatorr #42 üzenetére
Ez alapján a Tozo PA1 sokkal erősebb....
Ezen nincs semmi meglepetés.
Tozo PA1 (20w) vs Tronsmart T7 Lite (24w), las mejores bocinas Bluetooth calidad precio?
Akkor érdekelne ha a Tozoval minimum vetekedne, de a PA1 sokkal erőteljesebb bass teljesen a hangkép.#49AuraSync
Hát el kell fogadni nem mindenkinek elég ez a hangszóró, más szemmel ha te magad is hallanád a konkurenciát hogy zenél lehe gyorsan változna a véleményed.
Egy Motion Boom Plus/Tribit Strombox Blast biztos tudna újat mutatni.
Neked megfelel? ha igen akkor élvezd és ne potenciális vásárlókat akarj már szerezni.
Most egy példa, hiszek neked megrendelem ide ér és mondjuk leírom ez egy 10/5-ös hangolás és nem jön be többet vártam.Mert ha vennék ilyesmi eredményre számítanék.
-
válasz
Predatorr #42 üzenetére
"...Az AAC codeckel persze nem lesz hifi..."
Ez így nem teljesen igaz. A hangminőség nem az AAC tömörítésen múlik, hanem a forrás minőségén.
A HD minőségű zene szolgáltatók stream minőségének maximuma 24bit és 192KHz. Ehhez AAC tömörítést használnak.
A HD belépő szintje 24 bit, 44.1kHz. Ez mindképpen alacsonyabb digitális zajt okoz, mint a CD minősége.Amennyiben a hang forrása biztosítja, például a telefon és a lejátszó eszköz is képes kezelni az AAC tömörítést, akkor az eredeti hangminőséget kapja meg a hangszóró.
Az egy következő kérdés, hogy ezt milyen minőségben tudja lejátszani az aktív hangszóró. Vagy az erősítő és hangfal páros.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest