Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Öcsielvtárs #43 üzenetére
A "YT Music"-nak mi köze a zenéhez?
Mármint, ha tényleg zenéről beszélünk, nem viszonylag dallamos zajkeltésről. Nem bírok ótvar minőséget hallgatni, de ez az én bajom.
Hallgattam én 24bit 192kHz-es stúdió albumot, hát amellett a CD minőség is bolhafing. 1 szám kb. másfél CD méretű volt. persze hi-fin hallgattam, nem bt hangszarókon.
Mondjuk én valamivel tovább zenéltem, és abszolút hallásom van, ami az egyik legrosszabb átok.Hieronymus: Az AAC 320kb/s max. minőséget tud, a miheztartás végett. Tök mindegy, mit adsz be neki. Arra céloztam, hogy nem 1:1 adja tovább az eredeti mp3-at, még ha az 320kb/s is (arról ne is beszéljünk, hogy hány 320-as szar van fent a neten legrosszabb minőségben kódolva, vagy akár 32kHz-en), tehát sokkal rosszabbnak hallatszik az mp3, mint eredeti mp3 formában, a flac-et meg a tágabb forrás miatt nem tudja úgy lerontani, ezért hallani különbséget a 2 között "egyformán" 320-on.
Az a streaming minőség úgy 24/192, mint az internetem 500MB/s letöltési sebessége. Legföljebb a tizede.Hallgattam streaminget, úgy csettegett a cintányér pl, mint a korai, pár MB-os mp3-akban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest