Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 60 : (2026. 01. 03. 9:12 )

2026 első visszaváltása ... Még itthon elindítottam az appot, és lekértem a QR kódot.
    Odafelé mikor már majdnem odaértem egy biciklis öreg igyekezte állni az utamat (hihetetlen, hogy egy ember egy biciklivel simán elfoglaja a járdát), tele volt pfandddal gyök kettővel ment oda, alig tudtam megelőzni.
    Gyorsan bementem a visszaváltóba, a gépnél leolvastam a QR kódot, ami elsőre sikerült "Szia, KROK".
    Ezúttal nagyon vegyes volt, 3db üveg, egy zöld pezsgős, két sima üveg, de volt 2L-es műanyag üveg is, kis kólás is, meg két fémdoboz, ehhez képest mindet bevette. A műanyagot és fémet összenyomta, az üveget meg hallottam ahogy a tároló alján összetörik (hang alapján alig lehetett benne). 8db pfand volt összesen, a 400ft szinte azonnal megérkezett, jelezte a telefonom.
    Amint kimentem két körépkorú nő jött meg rengeteg csíkos szatyorral, tele pfanddal, majd mögöttük döcögött be az öreg, akit megelőztem. Örültem, hogy sikerült előttük be is fejeznem.

Új hozzászólás Aktív témák