Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Továbbra is a bölcs vezér marad hatalmon, mindennaposak lesznek a kegyelmi ügyek, lölő még gazdagabb lesz, és végre tényleg Belarusz 2 leszünk a huxittal. Na ezt fejtsd ki jó bőven

Addig megírom, hogy a pfandrückgabe 50-es esetet keddre halasztottam, mivel szakad az eső, és így nincs kedvem a cigópackkal billegni, inkább majd a következő boltbamenéskor, hátha jobb idő lesz és még több üveg

-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Az egész onnan indult, hogy megjegyeztem neki, hogy annyian vannak, hogy ide nősülök

Nem csak felejtéskor jön jól... uh megvan mikor az apjával egyszer pálinkáztunk, a drágám, már kidőlt (de öt körig bírta ő is), mi mega faterral leittuk magunkat a térképről.
Igen, volt a rendszerben még két napnyi gáz.
Nem is tudtam, hogy a palackosnak magasabb a fűtőértéke. Putyin meg nem zár el semmit, örül neki, hogy még ránk tudja lőcsölni ami van. Plusz Szlovéniát kivéve az összes szomszédos országgal van gázvezeték összeköttetésünk, így ha mégis elzárja, akkor sincs para

-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"Poénból kértem meg a kezét, unalmunkban"
Ja, akkor nincs baj.
"Ráadásul az apja minden évben főz vagy 100L pálinkát"
Ezt az egy érvet el tudom fogadni, jól jön majd, ha felejteni kell...
"Volt annyi tartalék a rendszerben, hogy még 2 napig simán volt gáz"
Az teljesen rendben van, gondolom ilyenkor valami előre betárolt készletből tolják a gázt. Bizonyára nem a rendszerben volt akkor túlnyomás, hogy 2 napig észre se vettétek, hogy nincs gáz, mert akkor már korábban is észrevette volna a falu...
Én a palackos gázzal tökéletesen meg vagyok elégedve, nekem kb 1 évig elég, 6-7000 Ft egy csere, egész évre én ezzel kiegyezek. A vezetékesnél ott a rendszerhasználati díj, stb, fűtésnél meg a gatyád is rámegy. Az, hogy nem fogy ki soha, az igaz (kivéve, ha Putyin elzárja), de a palackosnál sincs probléma, 1-2 napon belül cserélve van, sőt, akiknek van plusz palackjuk, azoknál csak kb 5 perc a kiesés, amíg kicserélik, nekem csak 1 palackom van.
Fűtőértéke magasabb egyébként a PB gáznak, ezért is hatékonyabb. A hálózati gáz az "csak" metán.
A palackosnál max akkor van gond, ha egyszerre akarod elhasználni a benne lévő mennyiséget, mert akkor viszi az épületet is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Poénból kértem meg a kezét, unalmunkban XD
Viszont ... Mikor elkísért a buszomhoz, akkor egyszercsak két csőrözés között megemlítette, hogy lehetne egy igazi leánykérés is. Idén már harmadjára emlegeti fel ezt a témát, szóval lassan komolyan kell venni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg miért is ne venném el? Ugyanolyan hülye mint én (jó értelemben véve), jól főz, feláll rá a farkam és nagyon is tud vele mit kezdeni ...
Ráadásul az apja minden évben főz vagy 100L pálinkát.
Persze, ha erre az útra lépek, akkor még bonyolultabb lesz a helyzet a játszótársakkal...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különösen nem az idén barnult rejtett erőforrásoknál szeret csipogni

A 3000-es gyorsfagyasztott rántotthúst én is egyből a táskába raknám
Érdekes egyébként, hogy én is most vettem egybe 400gr-os turista szalámi félrudat, de az valami 1600ft volt.Én a gázpalackkal nem kínlódok, veszem közvetlenül a hálózatról. Előnye, hogy nem fogyik ki. Mivel mi is Donyeck megyéhez tartozunk, ezért még egy hónapja sincs, hogy 72 órára leállították a gázszolgáltatást karbantartás címén az egész településen. Volt annyi tartalék a rendszerben, hogy még 2 napig simán volt gáz

A helyedben kipróbálnám így ... (
)
Ha jól saccolom, akkor a 3 rugós rántotthúsféleség lesz a kajád. Jó étvágyat. Itt két Thai Chef Tomyum leves volt, meg egy kis kockasajtos, sonkás, rendes sajtos kenyér turista szalámival, paprikával, paradicsommal, uborkával, hagymával. Most jöhet egy hatalmas eperjoghurt meg egy narancs. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Mi ez a leánykérés téma? Már másodszor írod, így valószínűleg már igaznak kell tekinteni, eddig csak azt hittem, valami félreértés lesz...

De ha már így van, mindenkinek joga van úgy tönkretenni a saját életét, ahogy szeretné, tehát gratulálok és sok boldogságot!

(Jól meggondoltad te ezt?
)És igen, a láthatatlan emberek is tudnak lopni, sőt, ma már szinte csak ők lopnak, a többieknél csak úgy spontán becsipog.
De amúgy az a rohadt felvágott 1168 Ft volt, vettem mellé gyorsfagyasztott rántotthúst 3000-ért, azon bezzeg nem volt. Na majd legközelebb azt a táskába pakolom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: és még a gázpalackom is kifogyott, így alternatív megoldásként villanyrezsó lett volna, de az inkább hűt, mint fűt, én meg éhendöglök, úgyhogy az olajsütőt is előkapartam a szekrény aljából, azt meg gyakorlatilag hegeszti, úgyhogy mindjárt kaja is lesz.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
"Akkor én kérek elnézést.
" --- ha már úgyis kérsz, kérj egyet nekem is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, kis produktív bevásárlásod volt. Ezért holnap nem megyek a Tescoba.
ha már ott tartunk, épp tegnap voltunk a barátnőmmel a tescoban (mint fentebb írtam) és még az ominózus kézmegkérés előtt álltunk a sorba.
20 emberi kasszából természetesen szigorúan csak egy volt nyitva, ott egy lassú tanuló kiscsaj (mondjuk élmény volt ránézni, piszkosul bejött). A többi kassza zárva volt, és egy ilyen blokkoló izé előrehajtva, hogy ott ki se tudj menni. Majd egyszercsak 5 kasszával arrébb (a közelébe se volt senki) elkezdett vinnyogni a lopásjelző... Kellett vagy 5 perc mire véágre valaki leállította. Mi meg röhögtünk, hogy egy láthatatlan ember akart lopni biztos xD -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"De hogy mi volt akkor este dartsozás/kcosmázás közben, azt természetesen tudom"
Akkor én kérek elnézést.
Ha már a vásárlás és a modern módszerek praktikái... Ma a SPAR-ban megint volt egy afférom a biztonsági kapuval... Alig vettem kb 5 féle cuccot, köztük egy turista felvágottat, 1100 valamennyi volt, de mint utólag kiderült, volt rajta egy lopásgátló, amiről az automata kassza elfelejtett szólni. Kifizettem a cuccot, battyogok ki, becsipogtam.
Visszafordulok, megint becsipog, na mondom, ez nem vicc, ez tényleg tőlem csipog...
Odahívtam az egyik autokasszás kiscsajt, mondom van egy kis probléma... ÁÁ, menjek nyugodtan...
Mondom, dehogy megyek, ha már becsipogott, én kíváncsi vagyok rá, hogy miért. Visszamentem, kipakoltam a tatyót, kezemben a blokk, persze minden rajta volt. Üres tatyót kinyújtottam a biztonsági kapu elé, nem csipog, na mondom, eddig OK (akkor szartam volna be, ha akkor is csipog
).
Akkor egyenként a termékeket is kinyújtottam a kapu elé, hát a turista felvágott becsipogott, mondja is a csaj, hogy "ja igen, azon van egy lopásgátló, mindjárt leveszem"...
Kicsit ideges lettem, mondtam neki, hogy ezt miért nem közli a kassza fizetéskor, vagy akár ti?
Mert ők se tudják, hogy min van és min nincs, gondolom ez valami policy, másrészt meg tanuló volt a kiscsaj, még szerencse, hogy épp nem a hugom volt műszakban, még gyanúban kevertem volna őt is, vagy mittudomén...
Aztán leszedte a lopásgátlót, utána már nem csipogott , de akkor meg a másik kassza kijáratnál egy öregasszonyra csipogott a rendszer...
Még mondta is a csaj, hogy látod, most meg a néninél csipog, nincs ebből semmi gond...
Akkor mondom, ha valaki tényleg lop, azt is csak továbbintitek?
Erre már nem mondott semmit, inkább eljöttem.
Tulajdonképpen csak kb 100-an nézhettek tolvajnak, plusz még kb 50 további ember, amíg saját magamból még nagyobb hülyét csinálva, a saját igazam védelmében visszamentem kipakolni. Eddig ez egy jó nap volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na a scannerrel vásárlás az megint egy nagy frankóság, néáha én is zsoktam, de gyakran m ár bent vagyok mikor eszembe jut, hogy hozhattam volna. Sőt, tegnap hacsak nem kérte volna - az amúgy feltűnően dekoratív igencsak jóféle - pénztáros csaj, még a klubkártyát is elfelejtettem volna MELLesleg. Írom mindezt úgy, hogy pont sorban állás közben kértem meg a barátnőm kezét XD (nyilván az enyém elfáradt). Egy öreghölgy aki végignézte az unalomból elFUNolt lánykérést, azt mondtam hogy térdeljek le. Mondtam neki, hogy a klovaggá ütésem óta nem térdeltem ... hm, asszem kicsit eltértem a témától

Szóval megnézem az árat, aztán hozzáadódik fejcsiben a többihez."viszont annak nincs, hogy mi volt a számolás eredménye 5 évvel és 124 nappal ezelőtt." --- azt mondjuk én sem tudom. De hogy mi volt akkor este dartsozás/kcosmázás közben, azt természetesen tudom

A hidropneumatikus futómű egy másik hozzászólásból szökött meg, és rejtőzött el itt

-
KROK640
nagyúr
Airbase - Escape
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"Nekem az a fura, hogy más nem számol, csak pakolja bele a cuccokat. "
Amióta a scannerrel vásárolok, Ft-ra pontosan tudom, hogy mi van a kosaramban, bár eddig is tudtam nagyságrendileg, ugyanis én is számolok.
De annak van is értelme, viszont annak nincs, hogy mi volt a számolás eredménye 5 évvel és 124 nappal ezelőtt.
A kukkolda után a hidropneumatikus futómű egy kicsit éles váltás volt, nem is tudom, merjek-e reagálni...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Köszi.

Igen, ez azért eléggé. Meg van egy nagyon nagy adag fotóm is, igaz az eleje még elég gyenge minőségű, de anno PMben Koshmarnak mutattam párat
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jééé, meglett az elveszett hozzászólás részlet, amit abszolút nem is ide szántam

A kanyarodás nem volt az erősségük ezeknek, viszont kellett a nyomaték rendesen San Francisco utcáira

Magam részéről imádom az amcsi gépeket, a formájukat, a hangjukat, meg a vezetési élményüket! Nem véletlen, hogy rengeteg Amerikai autós talira is elmentem már, meg egy időben lógtam is jobban ilyen társasággal, akkor eléggé sok autót ki is próbálhattam minimum utasként
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Kukkoldában? Na ott még nem voltam, csak párszor sztrip bárban (szigorúan a nyomozás érdekében), meg egy-két olyan helyen, amit inkább el se mesélek

De ezek mind (tényleg) nagyon régen voltak, és az a szabály igaz rájuk amit te is írtál.
Még jó, hogy tudom, hogy mikor milyen netem volt, hiszen a történelmem része. A gépeimre is, a barátnőimre is emlékszem. stb.
De ezen pont úgy megszoktak rőkönyödni az emberek (nem csak te) mint azon, hogy kerekítve legalább de mindig tudom, hogy mennyi van a kosaramban, mikor a boltban vásárolok. Nekem az a fura, hogy más nem számol, csak pakolja bele a cuccokat.
Azért ne igyál sokat Koshmar véréből
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. ,a lowriderek sokkal ritkábbak, és egyébként még jobb futóművek is, de gyárilag tulajdonképpen még a '63-as Impala sem volt az. A legközelebb gyárilag a Citroen DS19/21/23 (1955-1975) állt hozzá, a hidropneumatikus futóművével. Az első klasszikus low-rider meg a Sonic X nevű custom car volt, ami egy 1963-as Corvetteből lett varacskolva, bár próbálkozások már korábban is voltak, elég némelyik 1950 körüli autóra gondolni, melyek bombázók kerekeinek a hidraulikáját használták.
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Más meg bezzeg kutyára, macskára költ, nekem meg van egy ugyanolyan felesleges biodíszletem, ami azért nem kerül annyi törődésbe/pénzbe, mint amit más a macskájára költ.....
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Ez a faszi kb 25 éve a Szotyori környékén él hajléktalanként, alkalmi melóval, alkalmi szállással, de most évi szokásosan 3 hete buszmegállóban alszik, ilyenkor dobok neki heti 1-2 alkalommal valami loot-ot, nem sok, de ennyi jut. Meg megmontam neki, bármikor lát az utcán, és éhes, szóljon..... A 25 év alatt volt rá példa.... Szereti a sört, de nem alkesz, ha kaja kell neki, akkor tőlem kap, ha éppen nem a saját számtól kell elvennem....
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
A külföldieket lehúzzák, egyszer kukkoldában voltunk egy haverral, ott is hallottuk, hogy a háttérben beszélgettek a lányok, hogy "magyarok?", aztán odaköszöntünk, hogy sziasztok...

De ez nagyon régi sztori, a múlt pedig ugyebár már nem létezik, csak a jelen.""viszont ugyanott tartunk" --- netsebességet illetően mindenképp"
A netsebességről volt szó, meg a netről, nem másról. Én nem szoktam versengeni senkivel, előbb-utóbb úgyis én nyerek, inkább kivárom, minek kapkodni.
Aztán az, hogy a múltban mi volt, az már aligha oszt-szoroz, a lényeg, hogy most mi van, meg hogy mi lesz holnap, gondolok itt arra, hogy napra pontosan tudod, hogy mikor milyen neted volt... Erre a klasszikus vicc poénja azt mondaná: "aztán hun van a Ferrari, b'meg?"
Koshmaron majd számonkérem a pontot.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Igen, a külföldi sokszor nem jó. Egyszer egy 4-6os kocsmába vettek le mint a nagykabátot, miután Ciprusról hazaesve - fejben még félig ott - már nem anynira szomjasan véletlenül angolul rendeltem. Mondom mikor visszaértem a réstzben magyar részben külföldi társaságomhoz, hogy ejj, de drága ez a hely... aztán kiderült, hogy miért. Sebaj, legalább a fizetps sloziba egész este ingyen jártam cserébe

Akkor majd keresek a pár giga PM között
Fuh, de rohadt gonosz ez a nap, és még a darts is elmarad

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Huh, akkor te hozzám képest alaposan le vagy maradva. Neked is kb akkor lett géped mikor nagyon sok embernek ('99-2006), meg lopkodva de neted is a nagy bővülés idején. Az első (free) wifi "lopásom" még 2005 nyarán volt Prágában
- Életvitel szerűen én is neteztem úgy, csak Cipruson, miután 60 eur-ért (akkor 16200ft) 49%-os készenlét mellett 1Mbitet kaptam (akkor itthon 3800ft-ért 120Mbit volt 99%-os rendelkezésre állással), így 2 hónap után lemondtam, és inkább free wifiket kapdostam el.Vezetékes netem nagyon rég van, betárcsázós örömeit már '97 óta ismerem, ISDNem 2003-ban lett, majd jött az ADSL 2004 dec 28-án. Az ADSL még 512-es volt egy napig, majd 1Mbit. Aztán így jött :
2005 1Mbit
2006 2Mbit
2008 8Mbit
2010 16Mbit (eddig ADSL)
2012 30Mbit (ez már kábel)
2015 120Mbit
2018 körül 300Mbit
2020 512/22Mbit --- ez van most is ... -
EmberXY
veterán
Egy kicsit más téma, talán politika, talán nem (
), de nem tudom kihagyni.
Amikor az index semmitmondó, kattintásra vágyakozó egyik alcíméből is pontosan tudni lehet a cikk lényegét anélkül, hogy ráklikkelnél és elolvasnád:
Mert ugye ha felfüggesztették volna, akkor két napig címlapon lenne a propagandában, így csak egy kis clickbait lett belőle...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Azért van ott bőven pár szempont, amik illeszkednek arra, amit írtam, tehát igazam van.
Ha külföldinek tetteted magad, az csak olaj a tűzre, hiszen az még könnyebb préda, lásd taxis hiénák, stb... Ha meg közben derül ki, hogy magyar vagy, még le is szurkálnak, ha éppen szerencséd van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szemkontaktot feléd közeledővel felvenni TILOS, különben már készítheted is a pénztárcádat.""már kifejlett policy-m van az ilyen hulladékok taszítására" --- jöhet."
Már párszor szerintem kifejtettem itt is, de privátban is aközt a pár giga privát üzenet közt, amit eddig váltottunk.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Pedig szerintem inkább ez van, meg az arcberendezkedésünk is szelídnek tűnik.
Ugyanis se energiaitalt inni nem láthat (egy kezemen megtudom számolni, hogy életemben hány energiaitalt ittam, a legutóbbit is 10 éve), cigizni megint nem, és ugyan legutóbb pont a lámpára vártam, de minden más esetben még ráadásul mozgásban is vagyok. A szemkontakt az igen, már sokszor 4-5 méterre előre látom, hogy ez be fog próbálkozni.
Egy időben próbáltam magam külföldinek tettetni, franciául kérdezgettem vissza, meg még az angol sem akart menni, de sajnos eléggé feltalálják magukat mutogatásban, néha még azt is hallom ahogy magyarul károg mellé, hogy hogy lehetek ilyen hülye ... XD"már kifejlett policy-m van az ilyen hulladékok taszítására" --- jöhet.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Az első gépem szerintem valamikor 2006 környékén lett, de akkor még nem volt netem, csak a mobilon a mobilnet, vagy WAP, meg GPRS WAP, ha jól emlékszem.
2007-ben lett egy másik gépem, akkor azt felvittem BP-re, és ott volt mobilnetem egy idő után, de először a helyi szálloda wifijét loptuk, meg akiét tudtuk.
Klasszikus értelemben vett "vezetékes" internetem gyakorlatilag 2021 év eleje óta van, akkor köttettem be ide a lakásba, vagyis tulajdonképpen a kábel már bent volt minden ajtónál, csak rá kellett kötni.
Tehát én nem az őskorban kezdtem ezt, későn érő típus vagyok, de ennek köszönhetően remélhetőleg én leszek az utolsó is az univerzumban majd valamikor 5000 év múlva, akinél majd azért kapcsolják ki, mert már senki nem használja.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Szerintem nem így van. A tarhások nem azért mennek oda, mert valaki jól szituált, hiszen azok 99 %-ban elküldik, inkább olyanhoz, akin látják, hogy dohányzik, esetleg iszik egy energiaitalt, esetleg mást, vagy éppen határozatlan, esetleg várakozik valamire, valakire, és fiatalok előnyben, így könnyebb a célpont. Ha van legalább 1 szemkontakt is, akkor gyakorlatilag 100 %, hogy be fog próbálkozni. Hidd el, nekem már kifejlett policy-m van az ilyen hulladékok taszítására, de nem is szoktak odajönni, mondjuk nem is szoktam megállni a biciklivel (gyalog se).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Barátnőm szerint a fejünk tehet róla, jól szituált bizalomgerjesztő (kud)arcunk van. Már vagy 25 éve megfigyeltem, hogy útbaigazítást, tarhálást stb, valahogy mindig minket választanak ki az autcán, főleg ha külön-külön vagyunk.
Ehhez tartozik a kib*szott aranyszívünk, és segíteni akarásunk, és ez együtt nem a legjobb kombó számunkra
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Már nem akartam azt írni, hogy : "nem tudsz mit tenni, csak hídba lemenni, mert a szád elfogják kenni"
A betárcsázós korszakot annyira ne sajnáld. Megvolt a varázsa, de elképesztően drága volt a netezés, és nagyon alacsony haszonnal járt, hiszen egy sima mp3-at is hosszú percekig töltögetett az ember. Ha pedig megszakadt a kapcsolat (ami nem volt rika), akkor nem csak a költségek növekedtek, de lehetett előről indítani a letöltést is.
Emellett az akkori internetet (1997-99) nem olyan élettel (mondjuk már botokkal) teli helynek kell elképzelni mint ma, a legtöbb oldal totál statikus volt, olyan mint egy brossúra. Felmentél, megnézted és kész. A fórumok is ritkák voltak, azok is inkább '99 fele kezdtek terjedni, de akkor még inkább egyfajta üzenő falak voltak, sok napi(!) 1-2 kommenttel ment, de előfordult, hogy én nekem is csak 3-4 naponta kellett 1-1 kommentet írni. A fórumok akkor még sokka lassabbak voltak. Az aranykoruk 2004-2010 között volt, - akkor már azért naponta többször is érdemes volt felnézni - ahogy magának az internetnek is. Akkor volt legjobb hely
Mikor lett netetek, meg gépetek?
-
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe / Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 49 : (11:07 2025. 10. 07.)
Az App-ot még itthon jó előre megnyitottam, QR kódot lekértem. Így persze megint nem akart frissíteni, bár ez sosem baj. 4db 2L-es műanyagpalack és egy topjoyos üveg üveg volt nálam (a fém dobozokat otthon felejtettem).
Az automatához érve, hallottam, hogy bent valaki épp pakol ezerrel, egy idősebb férfi ért épp a zsákja végére, köszöntem neki, megvártam míg kiment. QR kód lecsippant, üdvözöl, hogy "Szia, KROK".
A kis üveggel kezdtem, majd jött a négy nagy palack, talppal befelé, egyből vette mindet, bár a második után heves darálás közepette némi türelemre intett, közben elhárítottam a mostanra sajnos megszokottá vált darázs támadást. Ekkor tűnt fel, hogy a nagy géppel ellentétben ez nem szelektálja, hogy melyik tipusból mennyit dobtunk be, csak egybe számolja el. A padló is jókedvűen ragadt a lábamhoz az ocsortányos kocsmaszagban (feladták helység karbantartását?). Bekerült még 2db 2L-es üveg, majd rámentem a kifizetésre. Kérdezte, hogy jótékonyság, banki utalás vagy bón? Kb 15-ik nekifutásra (már egyszer MÉGSEM-eztem a banki utalást olyan sokáig nemtudta leolvasni) mégiscsak sikerült nagy nehezen leolvasni a QR kódomat és megköszönni, hogy papírmentes vagyok, de már kajak a bolti bónnál tartottam ...
Úgy látom felénk lassan, de biztosan kezd mélyrepülésbe a minőség.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"Ne is mondd... én nem tudom mi a franc történt a várossal, de 1 hét alatt ötször voltam bent, és ezalatt nyolcszor(!) jöttek oda hozzám tarhálni. Hat kapott is. És soha kétszer nem ugyanaz jött oda."
Szerintem nem a várossal történt valami, hanem valaki a hátadra ragasztott egy "Palimadár vagyok, tarhálj tőlem, bármikor adok!" feliratú cetlit, amit még nem vettél észre.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Én bármilyen szinten tudok nyomorogni.

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ne is mondd... én nem tudom mi a franc történt a várossal, de 1 hét alatt ötször voltam bent, és ezalatt nyolcszor(!) jöttek oda hozzám tarhálni. Hat kapott is. És soha kétszer nem ugyanaz jött oda.
A durva, hogy tényleg józanul, nem is annyira lerobbantnak tűnő arcok jönnek a kajára gyűjtenek szöveggel. Ekkora lett a szegénység? -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Akkor nem tudsz mit tenni, mint belemenni. Különben is, ez sokkal jobb mint ami régen volt... talán nem emlékszel rá, de a betárcsázós nettel még a sima HTML oldalak (ennél a fórumnál jóval egyszerűbbek is) 30-60mp alatt jelentek meg, miközben percenként(!) 6ft-ot (később 7-et) dobott a telefonszámládra.
Egy sima 3-4MB-os mp3 letöltése hosszas percekig tartott. Film meg? Egy 1 órás SD filmet se jutott eszünkbe letölteni, úgyse jön le sose, és kifizetni se tudod a netszámlát utána. Örültünk ha 640×480-ban soronként kirajzolódott a pucér nénis kép
-
Andris...
aktív tag
Prohardver elfut ezeken szépen, nekünk meg más úgyse kell
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Ez oszt igen! Ilyen duplázó izét tudsz nekem is küldeni?

Én holnap fogok menni, valamelyest bővülni fog a legutóbb nem visszaváltott palackok sora, és azokat próbálom majd némi számla egyenlegre elcserlélni.#43816 EmberXY : Welcome in Hungary és valaha még olcsónak, ma k*rva drágának számító mekiben ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem mellesleg megjegyzem, hogy egy narancssárga Credo buszon készült a kép.
Már csak az a kérdés, hogy a buszon meg is ette?
(Épp ma reggel láttam a "sminkes" csajt, aki általában a reggeli buszon sminkeli magát, na most ehelyett megevett egy lovat
pedig vasággyal együtt sem tűnik 50kg-nak) -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Fándrükkgábe kalandom során ma alkalmaztam a duplázó boostert: vittem 3 flakont, és az automata mellé kib*szott 3 flakont is visszaváltottam, mindegyiket elsőre bevette, nem is értem, milyen szellemi vagy technológiai tortúra eredménye vezethetett oda, hogy azok kimaradtak valakinek a "tranzakciójából"...
Röviden ennyi, kérem kapcsolja ki. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
De mi az a DSALM, ezt már tegnap is akartam kérdezni, mert én DSLAM-ról tudok...
De ilyen sávszél mellett kár lenne hozzányúlni, mert jobb nemigen lesz, viszont ha itt bármihez hozzányúlnak, az egész város összedől...
Itt ez már a csúcs, ennél többet csak álmaimban akarhatok, kevesebbet bármikor.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ótemető utca? Régen (2003 fele) sokat jártam arra, de legutóbb is 2010 körül jártam arra. Nekem az nagyon kiesik. Nem mellesleg az Adriában is pillanatok alatt megkapod, és a Majompark még so-so nem esik ki nekem.
De amúgy Fácán vagy Formula
" mert nem kellett kinyomorodnom az Ótemető utcáig" --- teleportáltál oda, vagy mi történt?

-
koshmar
veterán
Mai ebedem ez volt 4x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)