Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
somogyib
üzenetére
Én így amúgy kezdek megkomolyodni. Alig járok bulizni, meg ilyenek.
Utoljára vagy 3-4 éve kerültem bajba.
Elmentünk egy friss zenés helyre, ahol haverok játszottak, kint veszekszik egy (abban az állapotomban*) jó csaj, meg egy pasi..... Szófordulatok, én meg beszóltam. Csaj elkezdett tapadni. Én hülye meg rámentem. Három kocsmával később, hajnal 5-re ki derült, hogy ez a tipikus elviszed a csajt, jön a dühös barát, és kirabolnak....
De részegen, én ezt nem fogtam fel. Simán kidobtam a faszit, a csajjal 6-7-ig tévézés közben simultunk, utána aludtunk.
Csak aludtunk, annyi alkohol volt bennünk, hogy amúgy simulásnál több nehezen ment volna. Déli kv ott ahol előző hajnalban voltunk, pultosnál pupillatágulás a láttunkra, ő azt se tudja hol van, nekem mindenem megvan a tárcában, így amúgy simán nem mert kirabolni álmomban sem, utána még összejártunk inni hetekig a csajjal, mert amúgy jó fej volt, ha nem az üzletet tolta....
És basszus mindig feleztük a számlát.
Azután elment külföldre....*Nem volt jó csaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De részegen, én ezt nem fogtam fel. Simán kidobtam a faszit, a csajjal 6-7-ig tévézés közben simultunk, utána aludtunk.
Azután elment külföldre....