- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #25106 üzenetére
Rendben, akkor írok rólad is egyet.
Szóval:-magasság 176 cm
-söralkoholszint 4,5 % V/V
-elektromos szakember
-lábméret 43
-vérsüllyedés 16
-állampolgárság: magyar
-lakóhelye B-vel kezdődik
-járt már Ph! táborban
-nem Britney Spears-t hallgat
-van nála egy sátor, amit egy barom anno megvetetett vele, de még mindig nem vette át tőle -
customer114
őstag
válasz
#33253120 #25096 üzenetére
(#25098) EmberXY: 3/10 az nekem elég.
Akkor ne egymást jellemezzétek, hanem másokat. A képe pedig garantálom, hogy nem érdekel egyikőtöknek sem. Kivéve talán C.s.
- nyaktól lefelé
borotváltgyantázottez jobb
- mindegy milyen hajú vagy szemű
- okos (legalább 1 ponotom legyen)
- sportos
- lábszag
- 170 cm
- szeret főzni
- köntös otthon
- nem szeret inni
- vegán -
somogyib
őstag
válasz
#33253120 #24734 üzenetére
Nem tudom kik ezek, de nekem a zenéről a The Pogues jutott eszembe.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24685 üzenetére
Így, hogy eszembe juttattad, valóban eljuttathatnád egyszer, már évek óta azt keresem.
(Még tényleg megvan? Kicsit kiment a fejemből, de átveszem amint lehetséges, ha már beszerezted nekem.)
customer114: kicsit magasra emelted a lécet ("ha ezt túléljük"), de részemről rendben, bár ti a világ másik végén vagytok, de majd félúton összehozzuk valahol Botswanában.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24599 üzenetére
Ha jól követem a fonalat, beszédről eddig sem volt szó.... Hangokról, betűkről, újabban már karakterekről is, de beszédről nem.
Az abc-nek, vagyis az ábécének betűi vannak. Ezért nem értem továbbra sem, mit szeretnétek bizonyítani. A sok hülyeséget poénból írom mint ahogy ti is elővezettek rengeteg irreleváns dolgot. Ott vesztettem el a fonalat, hogy a latin ábécé szerinti "sz" betű az nem egy betű...
Sehova nem fog ez vezetni, mert elbeszélünk somogyib mellett. -
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24594 üzenetére
Tehát akkor az sz betű az hány betű?
Előbb-utóbb nem csak tudni fogjuk, hogy vannak hangok, hanem hallani is fogjuk őket...
De a karaktert te is idekevered, szerintem az totál irreleváns az ügyben. Sőt, számomra már a hang is, hiszen pl. a célba találó Sztálin-orgona hangját milyen írásképpel rögzítenéd? -
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24461 üzenetére
De már megbocsáss, akkor miért írtad, hogy bajba kerültél? Nem is ért baj, és még majdnem dugtál is egyet, ez igazán nem olyan nagy baj...
Bulizgatni már én sem szoktam, az utóbbi néhány évben beláttam, hogy ha sakáll részegre iszom magam, annak semmi értelme, és nem is bírom már úgy, mint 10-15 éve. Utoljára talán 2015-ben volt, amikor lábon ki tudtam hordani egy egész hetes ivást, amikor a cseheknél voltunk a Brutal Assault fesztiválon, azóta ilyesmi már nem megy, általában jelentős idő- és emlékezetkieséssel jár a hazaérkezés. Be kell látni, hogy öregszünk. A nőkkel meg ebben a korban már kifejezetten vigyázni kell, egy rossz mozdulat, és azt veszed észre, hogy megnősültél.
-
somogyib
őstag
válasz
#33253120 #24461 üzenetére
Ez legalább egy pozitív történet. Ha még hetekig összejártatok akkor nem lehetett annyira rossz a parti.
(szerintem a számlákkal rontottad el, nem kellett volna felezni.).
De ha már sztorizgatunk bedobok még egy történetet:
Északmagyarország, Bükk, turistaházház. Két és fél napos kábulat....
Egy olyan nagykeblű leánnyal viaskodtam, hogy a sötétben a három közül nem tudtam melyik a feje.
Aztán pár héttel utána egy koncerten is találkoztam vele...akkor se tudtam. -
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24391 üzenetére
Pedig nem is voltam részeg...
somogyib: pl akkor, ha tervezett módon áll meg, és nem azért, mert a forgalmi okok megkövetelik. Vagy mittudomén. A lényeg, hogy mire leszálltam, már elindult.
Szerencse, hogy jött egy másik 10 perc múlva, azzal bepótoltam azt az 1 megállót. -
customer114
őstag
válasz
#33253120 #24342 üzenetére
Nekem is hobbim a pénzt költeni.
A 2. mondattól nem olvastam el, követve a tldr elvet.
Csak végig olvastam, de gyerekmese amit írsz. A nevek és a helyszín változó.. de mindenki hallott róla.
EmberXY láttam, hogy számokat ír a hozzászólásába, na azt végképp tovább ugrottam.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24342 üzenetére
A telitalálatra a nyerési esély 0. Ha 2 szelvénnyel játszottál, akkor %-ban kifejezve egészen pontosan 2* {1/ [90!/(5!*(90-5)!)]}*100, a tizedesvessző bal oldalán 0, a jobb oldalán legalább 7 db 0, utána kezdődnek az esélyek.
Akárhogy kerekíted, az 0. Arról nem is beszélve, hogy még egy valódi lottónyertest sem láttam.Az is érdekes egyébként, hogy matematikailag ugyanakkora esélye van minden kombinációnak, de valójában ez mégsem mondható el, pl ki játszana meg egy olyat, hogy 1,2,3,4,5?
Nyilván mindenki a saját meggyőződése szerint játszik azzal amivel akar, de én egy központilag irányított lehúzásnak tartom, pláne a mostani informatikai háttérrel megtámogatva.
Ami a megárvulásodat illeti, fogadd őszinte részvétem.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24153 üzenetére
De legalább ha látnám, hogy növekedni akarnának... Így palántaként szerintem elég nekik a föld, 15 cm átmerőjű és 12 cm magas cserépben vannak, szerintem ez kifejezetten nagynak számít, ennél nagyobb töve a fóliás paprikáknak sincs. Azért 2-t raktam egymás mellé, hogy könnyebb legyen a beporzás, bár odáig még el kéne jutni. A gyomok jól érzik magukat, mint ahgy a képen is látszik, szóval a tápanyaggal nem lehet gond..
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24034 üzenetére
Én se magamtól találtam, úgy mutatták, aztán megtetszett.
Bruti nagy király, őt én is imádom.
A Pilvakert csak azért nem tudom befogadni teljesen, mert a stílus idegen tőlem, de elismerem, hogy igényesen össze van rakva és nem hiába ennyire népszerű, viszont az a tendencia rohadtul nem tetszik, hogy a mai fiatalokat egy ilyen témakörrel csak ebben a formában lehet megfogni. Teltház, de minden második az okostelefonjával veszi, vagy csápol az ütemekre, itt rohadtul nem a mondanivaló a lényeg, hanem a forma, ez elborzaszt egy kicsit.
Mindent összevetve, hol az a hal? -
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24032 üzenetére
Nem rossz duó egyébként (régen még hárman voltak, de csak ketten vannak már), átmenet a paródia és az irónia közt, sokat röhögtünk rajtuk a haverokkal. Aztán egyszer éjszaka arra ébredtem, hogy a Győzike show ment valamelyik csatornán, és velük haknizott valahol. Na onnan datálva nem követem őket többet.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24013 üzenetére
Tényleg, kicsit szétszórt vagyok már..
Neked pedig boldog "azt ami van, de nem Ajtony", illetve visszamenőleg boldog "a másikat", ha esetleg még nem köszöntöttelek volna fel.
customer114: Nem tudom, egyáltalán az országban van ilyen nevű illető?
Pedig a név már nem új, nagyon régóta van már a naptárban, de embert még nem láttam ezzel a névvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest