Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Aha.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Hüvelyes?
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Milyen termése van a rekettyének?
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Azt teszem.
(#22696) customer114: Ez hogy jön ide?
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Rekettye.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Hallgass valami zenét közbe.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Az lassabb és nincs rá kedvezményem.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Miért nem mész tengeralattjáróval?
-
customer114
őstag
Másfél órát vonatozom, kössetek le valamivel.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Latom megint elvagytok.

-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Nem.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Ezt már megint nem értem.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Szerencséd volt.

Sajnos a korrupció a fogorvosoknál is jelen van, nem a hálapénzre gondolok, hanem arra, hogy szinte mindegyiknek van magánrendelése is, hát persze, hogy abba az irányba terelik a pácienst az odaadó kezelési színvonallal. Ehhez hozzájön az alapól észak-koreai színvonalú kórházi környezet, tiszta jó a buli.bitpork: nagyon pesszimista vagy, nem értem mi bajod azzal a fegyvertípussal...

-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Semmi gond szerintem a szexizmussal, egy egészséges férfi (megelőlegezem a bizalmat
) nem gondolkodhat másként...A horror meg igen, tényleg az volt, szürreális lenyomata volt a magyar egészségügy aktuális helyzetének. A kórházi körülmények kb Észak-Koreában lehetnek hasonlók, az orvosi ellátás is. Sajnos az utolsó fél % bizalmam is elment a TB finanszírozott fogászattól, sajnos be kell látnom, ha azt szeretném, hogy emberként bánjanak velem, bizony fizetni kell.
És ez egy megyeszékhely kórháza, milyen lehet egy kevésbé frekventált helyen lévő? -
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
K*rvara nem is, mert a fogorvos csaj nagyon jó bőr volt és inkább én kezeltem volna őt, mint ő engem (a szexista megnyilvánulásért elnézést kérek). De ezzel együtt véve se volt egy leányálom.

(#22671) EmberXY a leírást tekintve az inkább horror lehetett, én jobb szeretem a p..nót.

(#22672) T_chris virágéknál kék a lilák?
-
törölt tag
válasz
customer114
üzenetére
-fice, bum, bum, bum....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Jól látod, az a fogászati beavatkozás felért egy nemi aktussal.

-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
gyökérhártya
-
customer114
őstag
rece
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Én is, csak én hozzá is szólok, úgy kevésbé feltűnő, hogy a CIA-nak dolgozok...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Iron Maiden koncert a VOLT-on. Odajutás, koncert, hazajutás ~ 1 hét, pedig csak egy napra megyünk, de hát az idődilatáció rohadt egy dolog segg részegen.

Hogyhogy nem vagy még őstag? Nem segített a blogout sem?
-
törölt tag
válasz
customer114
üzenetére
Na az ami még kérdés...

[link] -
törölt tag
válasz
customer114
üzenetére
PH tábor.
Szerk.
Előtte meglátogatjuk a járda-szigeteket, és elmegyünk árokpartra is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Kert vége, szalonnasütő.
-
customer114
őstag
Tervezett nyaralások?
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
A wall of death-nél kétfelé válik a tömeg, majd egy adott jelre (általában az énekes adja) egymásnak mennek izomból. Namármost a találkozási vonalban elég nagy energiák szabadulnak el, nézni is rossz.
Én semmi ilyesmiben nem veszek részt, ne nekem kívánj jókat.

Én már csak öregesen elvagyok, csak akkor ütök, lökök, ha viszonozni kell, de nem keresem az események közepét.
A Maidenen semmi ilyesmi nem is lesz, csak a tömeg nyomás, de valószínűleg úgy be leszünk ba**va, hogy majdcsak kibírjuk valahogy. -
somogyib
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
wall of death
Ezt eddig nem ismertem, most olvastam utána. De ahogy levettem, ez már nem a klasszikus pogó, hanem valami koreografált "mozzanat".
A témát annyival zárnám, hogy személyes tapasztalataim szerint kisebb helyiségekben vagy klubokban nem annyira vészes a págó, inkább kültéri helyszíneken veszélyes.
(kolléga is kb. két hete volt valami death metal koncerten - elöl, a korlátnál - bordarepedéssel megúszta
).Kéz és lábtörést kívánok, küldj majd képeket a röntgenről.

-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Ezekben az években én még erősen gyerek voltam, de így utólag ha belehallgatok ezekbe a zenékbe, el nem tudom képzelni, milyen hangulat kellett ahhoz, hogy pogó legyen...

Míg a Moby Dick-nél érthető, az már abban az időben is hasonlóan életvidám volt, mint most.somogyib: igen, az nem mindegy. A legdurvább talán a wall of death, ott szerintem csontok is törnek.

-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem csak a klasszikusokat kell hallgatni...volt pár págó hohóra is.
. De Deák Bill-ről nekem mindig csak az jut eszembe, hogy nyomja melankólikusan a Hey Joe-t ,- na az nem egy gyors szösszenet 
A földrekerülésről meg annyit, hogy nem mindegy, hogy tornacipők vagy martensek közé kerülsz-e.

-
-
EmberXY
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Minden lehetséges, a Metallicáról se gondoltuk volna, hogy egyszer Tankcsapdát játszik...

somogyib: az is kemény lehetett... Általában olyankor felszedik a földről azt aki lekerült, nagyon elvetemült bulinak kell ahhoz lenni, hogy ne így legyen. Én se szívesen vennék ilyenen részt.
-
somogyib
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Egészségedre!

-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Az kemény.

Én a szigeten voltam így valamikor, azt se tudom már, hogy min, de lekerültem a földre, majd agyonra tapostak, esküszöm az életemért küzdöttem.
Részemről nem rajongok annyira a metálért, a klasszik rock vagy a punk nekem jobban bejön.
bitpork ez se rossz párosítás, már csak az a kérdés, hogy ki az a Pap Rita.

-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Én megtisztelném vele a Pokolgépet vagy az Ossiant, stílusban hasonló, ami a műfajt illeti. A Tankcsapdát azóta nem szeretem amióta eladták magukat a Sláger rádiónak anno, ezt én elvben nem tudtam elfogadni. Zenéjét tekintve nem vitatom, hogy kis hazánkban korszakalkotó, de akkor se szeretem.
A Moby Dick is inkább trash metál, az tényleg elvetemülteknek való (amikor koncertjükön voltam, háttal kellett állni a színpadnak, hogy életben maradjak, jöttek mindenfelől...
Egy durvább volt ennél, a Cannibal Corpse a BA-n '15-ben, ott volt akit a mentők vittek el a küzdőtérről gerincágyban, persze csak a koncert után.
)A Maiden az igazi klasszikus heavy metál, ott nincs verekedés, inkább a nyomás hatalmas, amit el kell viselni, ha elől akarsz állni. Bár nem tudom, mennyien férnek be a VOLT-on, majd kiderül, de mi elől szeretnénk állni, időben oda kell menni.
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Tudom, hogy mi az az Iron Maiden.
Éppen azért írtam, amit írtam, hogy manapság nincsenek ilyen nagy nevek. Régebben volt GN'R, Nirvana, Peal Jam, Metallica... Ma meg semmi (de lehet, hogy csak öregszem
).szerk: a Tankcsapdával szerintem nincs gond, manapság az egyik legismertebb rock banda. De az tény, hogy stílusát tekintve nem éppen Maiden előzenekar. Te kit tennél be a Maiden elé?
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Ennyire szar a zeneipar??!!
A zeneipar ennnyire szar, de mi nem a zeneipar miatt megyünk, hanem a Maiden miatt. Tudod Te mi az, hogy Iron Maiden? Ha a fél tököm lenne a belépő, akkor is mennék, ráadásul előszőr sikerül majd élőben látnom őket, és ahogy az idő halad, szerintem utoljára is.
Még az avatarom is Bruce Dickinson....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit árnyalja a képet, hogy állítólag a Tankcsapda lesz az előzenekar, nem tudom kit kellett leszopniuk érte, de hát ez van. A Moby Dick is játszik aznap, hátha azt is elcsípjük.
A többi az trágya, ha fizetnének se hallgatnám végig egyiket se, jó, a TNT-nél elbizonytalanodnék...
-
-
EmberXY
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Főleg, hogy Soros-bérenc is vagyok, pláne bújkálnom kell. Ilyen meggondolatlan tranzakciókat nem szabad elkövetni...

T_chris: Még mindig megvan a sátram? Előbb-utóbb kénytelen leszek átvenni...
Júniusban megyek a VOLT-ra, Iron Maidenre, nem leszel ott?somogyib: Jól behatároltad a lakhelyem, szerencsére ha a légierő is ennyire pontosan tudná, egy atomtámadást is túlélnék.

-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
De nem a szerénység miatt rúgtak ki, hanem mert én kértem, vagyis nem mertek ellentmondani.

Amúgy az a röhej, hogy amíg tg voltam, kihalt a topik, ahogy lemondtam, megint feléledt. Ezt égi jelnek veszem, hogy nem kellek én tg-nek, pláne nem ide. Ide.... Höhhh...
A színvonalon rontani nem lehet, javítani pláne nem, megette ezt a fene, úgy jó ahogy van.Moderálni egyébként se tudtam, csak TÖRÖLNI, TOROLNI...

-
somogyib
őstag
Észre se vettem...
EmberXY mióta nem vagy tg? És miért?
-
bitpork
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Milyen összefoglalót? Az összefoglaló bziknak van
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Majd elmegy.
bitpork: A kormányt az se nagyon foghatta, némiképp ugyanaz a helyzet.
-
EmberXY
veterán
Ma újra elkezdtem bízni az emberiség
pusztulásábanjövőjében... Reggel olyan autós létezéséről bizonyosodtam meg, amilyenről eddig azt hittem, álmomban sem létezik.
A hölgy úgy vezetett, hogy egyik kezében az okostelefont tartotta a füléhez, a másikkal meg a kutyáját próbálta leszedni az arcáról, mert természetesen az ölében szállította a dögöt, ahogy azt vezetés közben kell.
Csak azért figyelhettem meg ilyen jól, mert majdnem elbaszott a zebrán. És nem önvezető autó volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ti láttatok már ilyet? -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Úgy a legjobb.

Mi kaptunk, valami 30-40 oldalas füzetet (a pontos számot azért nem tudom, mert csak a lényeget néztem át..
), ebben benne volt minden az elejétől a végéig, hogy mit lehet és mit nem, és persze, hogy mi az amit kötelező. Okmány minták, nyomtatvány minták, stb, szóval ki voltunk rá képezve rendesen. Az eskütétel napján kaptuk meg.
Úgyhogy képben voltam, kiváltképp, hogy első alkalmam volt, nem akartam beégni se, és persze szerettem volna tudni, látni, hogy tényleg mi szabályos és mi nem, elvégre ezért vállaltam el. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
A boríték idő és pénz pocsékolás, és kibaszás a számláláskor.
Az a gond, hogy az egész szabályzat úgy szar ahogy van, mert direkt benne van, hogy nekünk mindenképp át kell adni a borítékot, viszont a szavazó nem köteles használni... Szóval mi is mondtuk mindig, hogy ha lehet, ne rakják bele, főleg amikor már lászott, hogy lesz dolgunk bőven.
De a szabályzatot meg be kell tartani, mert balhé lehet, szóval úgy szar az egész ahogy van.
A láncszavazás elkerülése miatt lenne jó, ha nem lenne boríték, na de benne van a szabályzatban, mi meg felesküdtünk, ki van ez találva rendesen.
Nem csoda, hogy most is bűzlik az egész eredmény meg a lebonyolítás...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Hehe, ez jó.

Nekünk most nem is adtak borítékot, nem is emlékszem, hogy láttam-e egyáltalán ott. Ráadásul akkora lapu volt a szavazólap, hogy kár lett volna még azzal is szórakozni, hogy borítékolok.
Amúgy ez a borítékolás csak plusz pénzkidobás szerintem, teljesen felesleges. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Jaja, főleg amikor szidjuk azt aki leragasztotta a borítékot, annyival több meló van vele...
Itt is volt olyan, hogy valaki egy plusz nevet írt a lapra és azt ikszelte be...
De a legjobb, amit az elnök mesélt, a 4 évvel ezelőttiről: volt egy barom, aki úgy gondolta, az egész szavazólapot áthúzza keresztben-hosszában, kifejezve a véleményét az egészről és persze faszagyerekségből... Csakhogy a vonalak egy körön belül metszették egymást, úgyhogy akarata ellenére érvényes szavazatot adott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)