Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tux74
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis problémám van. A wise kéri a személyi igazolványom hitelesítését. Rendben, csinálom. Az app viszont elakad az igazolvány elülső oldalának lefényképezése után, szépen karikázik hogy uploading de nem lép tovább. Próbáltam wifin mobilneten, telefont újraindítottam de semmi változás. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Én csinálok valamit rosszul?Az app a legfrissebb.
-
tux74
csendes tag
válasz
kuksa90
üzenetére
Ugyanilyen megkeresést kaptam tőlük, csak azt nem tudom hogyan kellene válaszolni a kérdéseikre.
Az appban nem látok semmi üzenetet ezzel kapcsolatban.Azért keresünk, mert azt állapítottuk meg, hogy lehetséges, hogy politikailag exponált személy (PEP) vagy. Szükségünk lenne néhány információra a munkádról és a munkáltatódról, ez felgyorsítja az ellenőrzést.
Mi az a PEP?
Kérünk, hogy válaszolj az alábbi kérdésekre. Fontos, hogy mindegyiket megválaszold, még akkor is, ha tudomásod szerint nem vagy PEP.
- Politikailag exponált személy vagy, vagy kötődsz ilyen személyhez? (Ha nem vagy benne - biztos, olvasd el ezt a cikket, melyben leírjuk, pontosan ki számít PEP-nek.)
- Mi a jelenlegi munkád?
- Mely cégnek vagy szervezetnek dolgozol?
- Van egyéb pozíciód is (például igazgatósági tag)?
Ha van LinkedIn profilod, kérünk, küldd el nekünk azt is a válaszodban. Ez segít felgyorsítani az ellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az appban nem látok semmi üzenetet ezzel kapcsolatban.