Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
"Nos utoljára is ez történt. Párom bankjánál (CIB) befizettem személyesen 20000 forintot, amit a Revolut számlámra mozgattunk egy ottani meglévő összeghez, majd a maradék 18991 forintot szerettem volna a Gránithoz átjutatni a lehető leggyorsabb módon."
CIB-ből utalás Gránit-ra. A maradékot pedig feltöltöd a Revolut-ra.
A fennmaradó kis (1009 Ft.) összeget a revolut.me-n keresztül kártyás fizetéssel feltöltöd.
https://revolut.me/Revtag (Revtag helyére beíród a te azonosítódat.)

-
pictigjis
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
szerintem ember nem érti, minek váltogattál ennyit oda-vissza. és az valószínűleg elkerülte a figyelmedet, hogy eddig sem vitatta senki, hogy eurót lehet ingyenesen küldeni a revolutról wise-ra. FORINTRÓL volt szó, hogy azt nem lehet, de sajnos rendszeresen visszatérő probléma, hogy a kétféle utalás közé valamiért egyenlőségjelet tesznek a userek, mintha ugyanaz a kategória lenne. de nem az
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest