-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TW meg több hét.. Nem egészen, hiszen 10 napot említettél te is és 8 maunkanapnál tartunk.
Én max 48 órán belül visszakaptam ha az Erstés kártyámról szedte a le a pénzt, ha TW kártya volt akkor meg 24 órán belül. És reálisan le kellene számolni az ünnepek miatti munkanap kieséseket -
+ az OTP, + Revolut. Én már nem tudom követni, ez nekem egy túlbonyolított pénzkezelési módszer.
Szerintem nem veszett el a pénzed, csak sok kézen jön át. Nem ülnek rajta, ők elküldték mert ez az üzent azután készül. 17-én elindult a pénzed.
Most az ünnep miatt van lelassulva, úgy ahogy sejtetted is és nem tudni hogy épp ki miatt.
Ha téged az megnyugtat hogy az sok érintett közül csak a TW az aki nem dolgozik karácsonykor és csak ők lehetnek a hibásak, ám legyen. Nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni. -
Értem, de maradjunk annyiban hogy nem egy normál helyzet ha érintve van még a Google Pay, és a Curve is. Oda is bonyolult az útvonal és vissza is, az hogy a három közül ki ül rajta nem tudni. Volt már egyébként ilyen szituációd amihez lehet kötni az időket? Volt már máshonnan visszatérítés a Curve kártyádra? Annál mennyi idő volt?
Max 48 órán belül küldik a pénzt, de banki viszonyokról írnak a Curve az nem egészen az. A 3-5 nap bank esetén valós. De ha 10 nap akkor mis csak 8. munkanapnál vagyunk. Péntekig megjöhet.
Konkrétan a a TW fiókban ennél az összegnél írnak valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged