- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Somatom #7562 üzenetére
Csak az emberek nem így működnek. Nem nézik a részleteket. Rengeteg módszer arra épül, hogy nagyon hasonló dizájn megjelenés. Vagy épp siettetik nyomás alá helyezik az illetőt... vannak reklámok, és bolti gyakorlat is ami erre épít. Alzát meg is vágta a hatóság pl emiatt. (pl kamu még ennyi van raktáron)
Legutóbb meg olyan levelet kaptam egyik társaságtól ahol arra figyelmeztetnek, hogy a saját számukon hívják idegenek az ügyfeleket és csalnak ki adatokat. Ha ilyen körlevelet küldtek, akkor bizonyára többen bedőltek nekik és utána rajtuk akarják leverni a haragjukat...
Akár valós azaz email, akár nem. nagy számok alapján a csalók elérik a céljukat.
(közben látom mégis "valódi")Szóval, pár napos késésben van a kliensapp, de nyugodtan lehet reagálás nélkül kukázni az e-mail -t, mert telón is megjelenik az akció és megrendelhető.
Ezt írtam le én is, csak más alkalmazás tapasztalattal, feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest