- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
lisza
csendes tag
Megcsinaltam mindent amit javasoltal, kikapcsoltam a Mac szurest , , le vettem a titkositast , ugyanaz a helyzet a telo keri az IP cimet majd rovid ido mulva szetkapcsol.
Az IP cim kioszthatosag 90-tol 199-ig terjed , mar mint az utolso szamjegyeket illetoen.Mit tehetnek meg?
Udv. -
-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?
ahh bocsi az előbbiért nem tudom miért lehetett, hogy annyiszor elküldte
-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged