- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
enisz
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nekem még a v1-es példány van ebből a fajtából. Ma próbálkoztam feltenni rá erről az oldalról ezt a bizonyos dd-wrt firmware-t.
Gond nélkül felment rá és nagyon szimpatikus is első nekifutásra, DE... azt vettem észre, hogy vezetéken semmi probléma nem volt az internettel vagy annak sebességével, ám wifin már más volt a helyzet. A telefonomon (ugyanígy laptopon) csak pár alkalommal tudtam sikeres speedtestet lefuttatni. Folyamatosan eldobálta a wifit és amikor végig futott a speedtest akkor is csak a teljes sávszél felével tudott letölteni (80 mbps helyett 10 és 20 közötti értékeket kaptam). Keresgéltem interneten, fórumokon de megoldást nem találtam a problémára. Lehet ez valamilyen beállítás? Vagy maga a FW nem kerek?
A fő probléma ami miatt a FW csere mellett döntöttem az az, hogy néha amikor el akarom érni a router admin felületét akkor böngészőből nem tudtom megnyitni semmilyen eszközről (se telefon, se laptop, se pc). Ilyenkor egy reset után (konektorból ki majd vissza) már működik. Tapasztalt már ilyet valaki? Van erre megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest