- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
Visszatérek a problémámhoz, mert sajnos az upgrade nem oldotta meg. Ugyanúgy járok most is.
Kb. 50 perc után a képernyőn megjelenik az "ERROR: Connection timed out".
Megpróbáltam belépni a pc-ről a routerbe, hogy onnan rebootoljak, de a router le volt fagyva. Csak a táp ki-be segített.Ha van még ötlet, szívesen fogadnám.
g947
-
-
g947
tag
Üdv Mindenkiek.
Egy kis segítséget kérnék. Nem vagyok fejlesztő, csak felhasználó.
Problémám a következő: V1 típusú, eredeti gyári firmware-s routeremhez tegnap csatlakoztattam egy 500GB-os HDD-t.
Sikerült is megtalálnom a médiacenteren (MINIX X7) és elkezdtem nézni rajta egy filmet. Kb. 50 perc után Connection timeout jelent meg a képernyőn és a routert rebootolni kellett. Ezután ment tovább minden, majd kb. újabb 50 perc múlva ismét megtörtént a fenti eset, rebootolás újra ment a dolog.
Van esetleg ötlet, hogyan lehetne javítani ezen az állapoton?
Előre is köszönöm,
üdv, g947
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest