-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pivot
csendes tag
válasz
Ranagol_5 #63135 üzenetére
Pont ezzel kínlódtam, nálam így ment:
Először a gyári FW letöltése, és előkészítése (a boot kód levágása):
a terminálban:
dd if=wr1043ndv3_en_3_16_9_up_boot_150514.bin of=fw/wr1043nd_v3_correct.bin skip=257 bs=512
Ezután a felületről a módosított gyári FW fel-flash-elése, SIKER -> örülés
Üdv! -
cimp
senior tag
válasz
Ranagol_5 #46912 üzenetére
Nehezen hiszem, hogy ne lenne valami driver. A HP Laser jet 4L -emhez is van, pedig az nem mai darab. Amikor telepíted felhoz néhány driver-t, ha ott nincs akkor megnyomod a wiindows update gombot, vársz vagy 5 percet és hoz egy halom drivert. 4L-esemet is így lehet telepíteni.
-
suste
veterán
válasz
Ranagol_5 #46912 üzenetére
Driver az kell a kliensekre: Select the correct printer driver and click next. You may need to install drivers if they are not already available.
-
Edgeri
senior tag
válasz
Ranagol_5 #45107 üzenetére
Ezt tettem volna én is, és nem görcsölök tovább, ha nincs egy olyan "földrajzi" probléma a házban, hogy a kábelmodem (+PC) az emeleten van, és onnan megy le egyetlen egy kábel a földszintre (eredetileg az IPTV-nek), amin meg kellene osztani a netet kábelen, 3 eszköznek
Tehát nálam csak úgy menne ez a dolog, hogy a Cisco-hoz csak a TP-t kötöm és onnan megy minden eszköznek a net kábelen, onnan megy a földszintre is, illetve a földszinten +1 switch van, hogy szét tudjam szórni a netet a többi eszköznek.Elvileg itt van egy megoldás a bridge módra, de én nem merek ennyire belepiszkálni
: LINK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest