- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Edgeri #45100 üzenetére
Én is hasonlóval bajlódtam hétvégén, mert ugye T-nél nincs bridge mód a cisco-s eszközön. Mondjuk én megoldottam annyival, hogy mindent a TP-Link-re kötöttem, a EPC3925-ön csak az IPTV maradt, fixáltam a router ipcímét és átengedtem DMZ-n. Így kifelé is képes kommunikálni a megnyitott portokon és minden működik normálisan.
Kérdés: Melyik FW nyújt jobb wifi támogatást (sávszél, megbízhatóság, etc) a Gargoyle vagy az OpenWRT (pl vargalex féle)?
-
-
-
válasz
Edgeri #45100 üzenetére
Szia!
A legcélszerűbb pedig a switch mód lenne, ugyanis akkor egy VLAN lesz az egész hálózatod, és csak így láthatja egymást minden eszköz!
Ha nincs switch módban a TP-LINK, akkor a Te gépedről távoli elérésnek minősül a TP-LINK admin felületének megnyitása, ergo ezt engedélyezni kell azon! Bár a külső hálózatból így se nagyon fogsz belátni a belsőbe (TP-LINK LAN hálóra), tehát mindenképpen switch mód kell neked!
Gyári fw-ről van szó, vagy vargalex build? Tehát...
Cisco IP: 192.168.1.1
Cisco subnet mask: 255.255.255.0
TP LAN static IP: 192.168.1.254
TP LAN subnet mask: 255.255.255.0A TP-LINK állítgatását úgy csináld, hogy közben csak az legyen a gépedre kötve, nem pedig a CISCO-n keresztül! A DHCP-t is kapcsold ki benne, de ez legyen az utolsó művelet, mielőtt átrakod a CISCO-ra, mert különben nem fogod tudni tovább csinálni IP nélkül! És természetesen IP átállítás után kellhet egy LAN kábel ki/be a PC-ből, hogy az is átálljon az új subnet-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Hálózati / IP kamera
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest