- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Edgeri #45100 üzenetére
Én is hasonlóval bajlódtam hétvégén, mert ugye T-nél nincs bridge mód a cisco-s eszközön. Mondjuk én megoldottam annyival, hogy mindent a TP-Link-re kötöttem, a EPC3925-ön csak az IPTV maradt, fixáltam a router ipcímét és átengedtem DMZ-n. Így kifelé is képes kommunikálni a megnyitott portokon és minden működik normálisan.
Kérdés: Melyik FW nyújt jobb wifi támogatást (sávszél, megbízhatóság, etc) a Gargoyle vagy az OpenWRT (pl vargalex féle)?
-
-
-
válasz
Edgeri #45100 üzenetére
Szia!
A legcélszerűbb pedig a switch mód lenne, ugyanis akkor egy VLAN lesz az egész hálózatod, és csak így láthatja egymást minden eszköz!
Ha nincs switch módban a TP-LINK, akkor a Te gépedről távoli elérésnek minősül a TP-LINK admin felületének megnyitása, ergo ezt engedélyezni kell azon! Bár a külső hálózatból így se nagyon fogsz belátni a belsőbe (TP-LINK LAN hálóra), tehát mindenképpen switch mód kell neked!
Gyári fw-ről van szó, vagy vargalex build? Tehát...
Cisco IP: 192.168.1.1
Cisco subnet mask: 255.255.255.0
TP LAN static IP: 192.168.1.254
TP LAN subnet mask: 255.255.255.0A TP-LINK állítgatását úgy csináld, hogy közben csak az legyen a gépedre kötve, nem pedig a CISCO-n keresztül! A DHCP-t is kapcsold ki benne, de ez legyen az utolsó művelet, mielőtt átrakod a CISCO-ra, mert különben nem fogod tudni tovább csinálni IP nélkül! És természetesen IP átállítás után kellhet egy LAN kábel ki/be a PC-ből, hogy az is átálljon az új subnet-re!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest