- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
SutPet #70451 üzenetére
Kabelen kellene logot nezni es elfelejteni a security by obscurity-t (rejtett wifi). Mint latszik csak magaddal cseszel ki. Barmelyik script kiddie 3 masodperc alatt megtalalja a halozatodat es ugyanugy tori, mintha nem lenne rejtve.
Azon felul ajanlom a Wifi hibajavitas 1x1-et. -
-
-
ToXeN
tag
válasz
SutPet #70388 üzenetére
Én nem szóltam a diginek, tűrtem 3-4 hónapig aztán elmúlt magától. Lehet csak egy switch újraindításra volt szükség, ami ritka.
Mondd azt nekik, hogy terhelésre lehal és be tudod mutatni egy szerelőnek bármikor.
Ő ragaszkodni fog hozzá, hogy router nélkül produkáld a hibát, úgyhogy előtte bizonyosodj meg, hogy nem a routered járja a végét. -
ToXeN
tag
válasz
SutPet #70386 üzenetére
Ilyen volt nekem is, vettem egy új routert és az is mindig megszakadt ha megterheltem. Kiderült, hogy a Diginél volt valami a switchel amibe be voltam dugva.
Szóval próbáld ki az openwrt-t a jelenlegi routeren, ha azzal is csinálja akkor egy kölcsön routerrel, ha azzal is akkor szolgáltató. -
Headless
őstag
válasz
SutPet #68924 üzenetére
Én sokáig használtam v2-esen openwrt-t. Viszont hardveresen kezd gyengus lenni, nálam újra-újra indulgatott magas terhelés miatt, de azt hozzá kell teni, hogy nálam futott mysql szerver, transmission, openvpn, smb, ftp, etc. szóval nemátlag felhasználás volt, egy csak opevpn szerver üzemelése nem okoz gondot neki jobb esetben.
Ha adottak a feltételek érdemes wireguardban(kliens mac, linux, vagy android kernel támogatással) gondolkozni, mivel gyorsabb és kevésbé terheli az eszközt.
-
Gre@T
tag
válasz
SutPet #62678 üzenetére
A PPTP már kicsit kifutott és nagyon hulladék ami a DDWRT-ben van (folyamatosan kiakad és elveszíti a kapcsolatot). Az openwrt-re viszont lehet egy kellemes Openconnectet csinálni, amit Cisco Anyconnect klienssel tudsz használni. Persze a Openconnect belővése sem túl egyszerű.
Az OpenVPN-t nem sikerült működésre bírnom.
-
Doky1988
senior tag
válasz
SutPet #62678 üzenetére
Igazából DD-WRT -t már írta valaki előttem, hogy gyakorlatilag ők szinte folyamatosan javítgatják, ezért csak beta verzió van, amiből elég sűrűn jön ki új
Itt találod a bétákat, nekem az uccsó van fenn a március 7-i.
Ha tp-link szoftról frissítesz akkor factory-to-ddwrt.bin kell!Ez a leguccsó: [link]
-
Doky1988
senior tag
válasz
SutPet #62659 üzenetére
Én 2őt ajánlok, vagy Gargoyle, vagy DD-WRT.Gargoyle egyszerűbb, DD-WRT bonyolultabb de tudásba nagyobb, szóval neked inkább a Gargoylet ajánlanám azt nem nehéz belőni és stabilan működik!
Mielőtt bárminek neki fogsz, FONTOS, HOGY UTP KÁBELLEL LEGYEN ÖSSZEKÖTVE A PC A ROUTERREL !! Tehát nehogy WiFi-n kezd el frissíteni!!
Ezt szedd le: [link]
Aztán nevezd át a fájlt mondjuk gargoyle.bin -re, mert túl hosszú a fájlneve így nem fogja elfogadni frissítésnél.
Aztán belépsz a router menüjébe asszem a gyári ip: 192.168.0.1
Majd, "System tools" -> Firmware Upgrade aztán itt betallózod a gargoyle.bin -t, és Upgrade!Vársz 1 kicsit, újrafog indulni a router ha végzett, aztán 192.168.1.1 -es IP címen fogod tudni elérni a menüt!
Kb ennyi!
Alapértelmezett jelszó: password
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest