- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
zolikutya #65913 üzenetére
Ha nem gond, hogy NAT-olni fog, akkor nézd meg ezt. Egy fontos dolog maradt ki az elejéről: a kliens routeren a LAN IP tartományt állítsd különözőre, mint az első eszközön lévő (azaz, ha ott is 192.168.1.x, akkor itt legyen mondjuk 192.168.2.1). Ha nem akarsz NAT-ot, akkor Routed client with relayd kell neked.
-
chros
őstag
válasz
zolikutya #56350 üzenetére
Aha, igen, nalam nincs swap!
Igen, amiatt kerdeztem a webes feluletet. Ha sikerult majd egyszer beallitani, akkor akar csinalhatsz is ra egy leirast!Es majd hosszabb tavon, kb 1 honap alatt kiderul (miutan mar tele lesz torrent-ekkel), hogy mennyire lesz hasznalhato azon a routeren.
(#56348) suste: "újraindul a C5 magától?"
Igen, dolgozik, mint allat!Es valszeg ez az egyik kulonbseg az rtorrent es transmission kozott.
De nincs swap! Lehet, ez kell majd neki. -
chros
őstag
válasz
zolikutya #56343 üzenetére
A problemaja az, hogy a 80-as porton mar fut 1 masik uhttpd sevrer (ami a lucit szolgalja ki). At ekll allitani masik portra.
Egyebkent csomo leiras a lighthttpd-t hasznalja, valszeg kevesebb eroforrast igenyel. Keress rajuk.De: miert van szukseged a webes feluletre? ssh-n sok mindent meg tudsz csinalni vele.
Melyik router-ed van? Nekem Archer C5 (128MB ram), de igy is kb 5-10 naponta ujra indul a router magatol. Ugyhogy sokat ne varj tole (nem lesz ugyanaz, mint ami pc-n volt).En egyebkent rtorrent-ps -t hasznalok (en forditottam, ha kesz leszek vele, akkor a napokban feltoltom valahova, es belinkelem ide), mindenfele web-es felulet nelkul.
-
siddis
őstag
válasz
zolikutya #55994 üzenetére
Két tűzfal szabály kell...
-az egyik úgy néz ki hogy a forrás az adott MAC vagy IP, a portszám 80 vagy https-nél 443, a célcím az a router címe, port számok ugyanazok, ezt engedélyezni kell
-ez alá kell a másik ami viszont minden router-re menő, 80-as vagy 443-s port kérést eldob.
Azért írtam hogy alá, mert ez tiltó szabály legyen lejjebb, mint az első, ezt a nyilakkal lehet beállítani.
Utána persze mentés..
Én használtam így, amikor volt beállítva vendég wifi.. -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
zolikutya #55098 üzenetére
Szia!
A MAC cím alapján generálja, hogy milyen IP-t fog osztani. Így tud az előfordulni, hogy egy firmware frissítés esetén is mindig ugyan azt az IP-t kapja a kliens. Sőt, ha egy másik OpenWrt-s routerhez (legyen az bármilyen típusú) kapcsolódsz, ott is azt az IP-t fogod kapni (hacsak az algoritmus alapján, vagy statikus IP-vel nem osztotta már ki egy másik eszköznek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged