- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Ha van kedved lengyelből Google-fordítózni akkor szétnézhetsz akár errefelé is.. Illetve van webcam plugin-jük Gargoyle-alá, csak nem tudom azt hogy lehet fölpattintani..
-
Gerasz
aktív tag
Köszönöm, így megy a dolog, végül én is UUID-t használtam, mert a linux partíció eldobálta a labeljét (?).
Újabb kérdések özöne:
DVB-T
Milyen chipsetű tunert érdemes használni? Akár ebay linket is szívesen látok, nehéz eligazodni közöttük. Esetleg létezik kártyaolvasós is? Továbbá mennyire bonyolult beállítani? Olvasgattam kernel-fordításról - no nekem ez tuti nem menne. Vagy a vargalex firmware már tartalmazza a szükséges cuccokat?üdv
-
drpele
senior tag
-
Akkor időközben itt valami hiba csúszott a gépezetbe, mert mondom, régen egyszer ez már lejátszott meccs volt szerintem! Legalábbis én úgy emlékszem, de most már kezdenek kétségeim támadni!
Én most azon lepődtem meg a teszt során, ami eddig nem ment, hogy Samba-n, Total Commander-el létre tudok hozni ugyanolyan nevű file-okat, ahol csak kis/nagy betű eltérések vannak! Amikor utoljára próbáltam ezt - bár ez már régebben volt - akkor megjeleníteni tudta a Samba, de így létrehozni nem tudtam file-okat Win alatt, mert azonos nevűnek vette!
-
-
Erre kíváncsi leszek már, hogy mi nem kerek nálad, mert tudtommal ez az elsők közt volt a megoldott problémák sorában, amikor Alex elkezdte fejleszteni a firmware-t! Bár nekem nem ilyen routerem van, de szerintem ez vargalex build alatt is hasonlóan néz ki...
Balra fent Samba, jobbra fent FTP, alul pedig SSH, parancssor és mc!
-
x.pet
tag
Ha terminálban(putty) hozok létre ékezetes fájlt (touch-al), akkor is rossz a megjelenítés. De csak a megjelenítés rossz, mert pl. törölni az ékezetes névvel lehet. Ezek alapján tényleg lehetne putty beállítás is, de az szerintem jó. (Most nincs kéznél egy másik linux, amivel ellenőrizhetném, de régóta használom ezt a putty-ot és ilyen problémám nem volt.)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest