- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donat_sz #7093 üzenetére
Nehogy úgy járj, mint egyszer valaki már járt innen a topikból, meg talán egy hasonló problémával küzködő 841-et javított régebben vargalex, mégpedig, hogy el lett konfigolva valami interface, és valóban nem lehetett elérni a routert ethetrnet-en, csak serial-on.
Bár, mintha azt mondtad volna, hogy pingre válaszol, akkor meg nem lehet ilyen baj.
szerk.:
Visszaolvastam, tényleg ezt mondtad!
Akkor vedd úgy, hogy csak hangosan gondolkodtam... -
Keresztapper
senior tag
válasz
donat_sz #7091 üzenetére
Akkor ezt nem igazán értem. Ennek működnie kell. Ha a hálókártya beállításai stimmelnek, akkor nincs több ötletem.
Illetve hülye kérdés, de ugye LAN-on próbálod elérni és a kábel az 1-es portba van dugva? Bocs, nem hülyének nézlek, csak esetleg becsúszhatot figyelmetlenség is...
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
donat_sz #7071 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a fw-ben alapból az SSID broadcast nem engedélyezett (gondolom, biztonsági szempontból tartotta így jónak r3pl4y...), így ha majd visszaállítottad a beállításaidat alapra és sikerült elérned a routert, akkor az additional field-nél add hozzá ezt a konfigurációs mezőt és engedélyezd az SSID sugárzást.
-
válasz
donat_sz #7080 üzenetére
Ha nincs 192.168.1.x címed, akkor nem is fog menni... Próbáld meg fix IP-vel, ha úgy sem megy, akkor visszaállítás lesz belőle.
-
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #7080 üzenetére
kiegészítés. sárga felkiáltó jel után próbáltam win7-t rávenni javítsa meg a kapcsolatot. az eredménye, hogy maradok a 89. . . ip címen és a böngészőből nem tudom elérni a 192.168.1.1-t
közbe eszembejutott, hogy mi van ha pingelem a 192.168.1.1-t. =>timeout minden csomag. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest