-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
siryeti #42953 üzenetére
szerintem felejtsd el teljesen az SSH-s részt, úgy ahogy van
mint alex is írta, nem lesz szükséged rá
frissíteni sem kötelező, főleg nem SSH-n
ha megnézed, akkor látod, hogy jópáran használjuk az előző buildet (1.1.5)
ha a mostanit felteszed és beállítod, és meg leszel vele elégedve, akkor nem kell soha többé bántanod
kivéve ha valami új dologra akarod használni, ami csak az újabban van, de amíg kezdő vagy a témában úgysem lesz ilyen, megtanulva a rendszert meg már kisújjból kirázod ami kell..... -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz
siryeti #42949 üzenetére
Szia!
Elnézést, nem akartalak megzavarni. Az Intruder2k5-el folytatott beszélgetésünket vedd tárgytalannak, nem rád vonatkozott.
-
válasz
siryeti #42941 üzenetére
Nekem elég objektív, mert nincs is ilyen routerem, nem használok OpenWrt-t sem, mi több, nem is szeretem, így nem mondható rám, hogy elfogult lennék iránta!
Ha azt kérdezed melyiknek van a legjobb támogatottsága, akkor egyértelmű, hogy a vargalex buildnek, hiszen itt saccra 100-ból 80-an tuti azt használják, és a maradék 20 osztozik a másik kettőn, és gyárin!
Ha azt kérdezed nekem melyik a szimpatikus, akkor Gargoyle, vargalex build, és DD-WRT a sorrend, de még egyszer hangsúlyozom, nem használom egyiket sem, bár régebben próbáltam már OpenWrt-t, és DD-WRT-t is! A DD-nek valóban nagyon szimpatikus a webes felülete, egy kezdő számára kezelhetőbb és átláthatóbb mint a LuCI, de sajnos elég sok bugról lehetett hallani a DD-WRT kapcsán, ezen kívül az általános igényeket (torrent, dlna) nem igazán tudja kielégíteni, sőt nem tudom, hogy az új bootloader okozta wan port lekapcsolást kezeli-e már, valamint a 10-es HW verzióval működik-e, de mintha ezek körül is lettek volna gondok!
Sajnos OpenWrt-ben nekem pont a LuCI a legkevésbé szimpatikus webgui, én jobban szerettem a már erősen haldokló X-Wrt webif-et, de a mostaniak közül is jobba bejön a Gargoyle! Mondjuk mivel nem is használom egyiket sem, így tök mellékes, hogy nekem melyik szimpatikus!
-
-
-
-
válasz
siryeti #42931 üzenetére
Azóta volt már öt verzió is, itt van a legújabb, épp tegnapi!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged