- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzolcsi
csendes tag
válasz
tboy72 #38888 üzenetére
Szia!
Én amit vettem hozzá elsőre azzal sehogyan sem akart működni. A második már tökéletesen szuperál, pedig nem kevés dolog van rácsatlakoztatva (DVB-C tuner, pendrive, szünetmentes táp, IguanaIR infravörös adó-vevő), és továbbiak is tervbe vannak véve. A típusa: F5U701PERBLK
Z
-
Milli82
tag
válasz
tboy72 #38795 üzenetére
Ha az Alex által kreált formázóval csináltad a particionálást, akkor az így néz ki:
128MB Swap---Rendszer memória, átmeneti tár500MB Overlay---exroot ide menti a letöltött csomagokat és itt tárolódnak a beállítások és minden a rendszerhez használt dolog. Ez a méret gyakorlatilag egy ilyen eszköznél végtelen. Soha sem kell törölnöd. Persze ha jól van beállítva minden és 3 particiósra formáztad a HDD-t.
xxxxxxGB /mnt---Adat, film, zene,stb
-
Milli82
tag
válasz
tboy72 #38792 üzenetére
A probléma nálam is jelen volt. Én úgy vettem észre, (de lehet hülyeséget írok) hogy ha kevés az overlay tároló, rGO sok csomag van feltelepítve a routerre és nincs elég hely, akkor ezt a hibát produkálja. Én leszedtem egy-két általam korábban felrakott nem használt csomagot és utána rendesen működött.
De ez csak tapasztalat
-
vargalex
Topikgazda
válasz
tboy72 #38744 üzenetére
Szia!
1. A v1.10 semennyivel nem hajlamosabb a téglásodásra, mint bármelyik másik hardware verzió
2. Az 1043ND okosítás cikket nem én írtam
3. Az md5-öt ne a blogomon található példában nézd (elfelejtettem módosítani), hanem az md5sum file-ban.
4. Kezdő userként egyszerűbb, ha a 841ND-re Attitude Adjustment 12.09-RC1-et teszel inkább a trunk helyett, mert abban alapból van LuCI. De bemásolhatod ide a /etc/config/network tartalmát.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest