Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Headless
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap valamilyen indíttatásból én is felnézem a saját routeremre, és szöget ütött a fejembe, hogy megnézzem, vannak-e nyitott portok kifelé, mert hasonló próbálkozásokat láttam a syslog-ban.
Meglepetésemre 3 db-ot találtam (22, 80, és még valami közöttük). A tűzfalszabályokat végignézve, és próbálgatva derült ki, hogy az openvpn-es szabályom rosszul volt definiálva, ami hatására nyitotta ezeket a portokat. A dest.port üresen volt, a pontos (1194) portot beírva megszűnt a kiindulási probléma.
Már régebben üzemeltem be az openvpn-t, így nem emlékszem, hogy saját magam hoztam létre, vagy a ti felületetekről csináltam. Minden esetre ellenőriznéd, hogy a ti felületeteken az openvpn beállító scriptben benne van-e ez a rész? (Az is lehet, hogy már javítottátok, vagy ahogy írtam, én rontottam/néztem el) Köszi! -
bpmcwap
senior tag
válasz
Headless
üzenetére
Köszönöm, le is tiltottam

Lenne még egy kérdésem, hátha tudsz segíteni. Csináltam már, de most valahogy nem jön össze. Egy wifi átjátszót szeretnék külön hálózattal. A fő routeren fix ip van mac címekkel. A másik router mac címét kinéztem mikor rácsatlakoztam - gondolom ugyanazt a mac cimet kell beírni a fő routerbe a fix ip-hez is. Két hálózatnak nem kell egymást látnia, csak net miatt szeretném.
Második routerben felderítés, csatlakozás a hálózathoz, lan ip megváltoztatva.
Wifi részen radio0 master, ügyfélmód, hálózatnál wan wwan kipipálva.Szórt hálózat létrehozva(lan), fel is tudok csatlakozni.
Intrefészeknél wan ügyfél dhcp, fizikai beállítások híd VLAN wan és Vezetéknélküli wan, wwan pipa
lan, fizikai beállításnál híd létrehozása wan, wwan, lan pipa
wwan mac cim 00:00:00:00:00:00 ???? Fizikai beállítások csak a vezetéknélküli wan wwan van pipálva. Nem is értem, persze net nincs
Nincs ötleted véletlenül?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hyundai, Kia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex