Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennek a lényege annyi, hogy a WAN port eredeti funkciója megszűnik, és azt a lyukat is a LAN hálózathoz rendeli, tehát egy 5 portos switch-é alakítja át a routert! Tomato-ban ez két kattintás, de nem tudom, hogy OpenWrt-ben is van-e rá webes megoldás, vagy konfig file-t kell szerkeszteni...?!
Ennél a beállításnál nincs WAN port, nem is lehet azt konfigurálni, a routernek úgymond csak egy oldala van, a LAN, tehát IP címe is csak egy lesz! Nem tudom, így érthetőbb-e...?

Nekem a fő routerem egy RT-N16 (mint Neked a ZTE), és van mellette egy WL-500W a fiamnál, (mint Neked a 1043). Az ő gépe arra csatlakozik, de ugyanúgy eléri az RT-N16 megosztását, és a gépek is látják egymást, mert nincs köztük NAT-olás, és egy IP tartományban vannak. Minden eszközöm 192.168.53.x címen van!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex