- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Attesz
aktív tag
Köszönöm.
Tök jó, hogy egyre több tapasztalat jön elő ezzel kapcsolatban.
Amikor el kezdtem írni, hogy nem megy, akkor senki nem jelezte, hogy "van egy ismerősöm....".
De nagyon örülök, mert már teljesen el voltam keseredve, hogy sz@r a router.(ami még nincs kizárva)A következő menet a DIGI-vel lesz. Kíváncsi leszek, hogy mit szólnak majd ahoz, hogy bejelentem, hogy meg kéne nézni a kábelt.
A leg durvább az lesz, hogy a szerelők a házunk aljában vannak(ott van központjuk) és majd így is kitalálják, hogy 5000 a kiszállás. -
A WiFi link sebességnek (itt 54Mbps) semmi köze nincsen a HDD-hez!
-
-
Én egyébként nem gondolom, hogy Alex szándékosan lebutította volna a WiFi-t, de volt ez már itt téma máskor is...
-
-
-
Jamboo529
senior tag
Az enyém pl 1.8-as. Én a hétvégén tettem fel rá Vargalex féle 1.1.4-et
Eddig semmi gubanc, az meg hogy szar volt az elején, az én bénázásomnak köszönhető, meg annak, hogy linux tudásom 0,0001% körül van.
De egyébként ha leírás szerint csinálod csak pár kattintás, és kész is vagy.
Tényleg nem egy nagy wasistdas!
És egyébként én is télgásítottam már, legalább is azt hittem, de vissza tudtam hozni. -
-
Szia!
Ha jól rémlik, gyári fw-vel olyan 4-5MB/sec körüli sebességeket írtak itt, OpenWrt-vel (vargalex build) pedig 10-11MB/sec körül tudsz elérni, ext4-el! Ehhez nyilván több támogatást is kaphatsz, mivel itt majdnem mindenki ezt használja, de ha gondolod a Gargoyle ugyanolyan jó lehet, csak azzal kicsit önállóbb kell legyél!
-
Speeedfire
félisten
h érted h meg se mukkan?
frissítetted a csomag listát? milyen hibát ír ki?
az is lehet h nincs is olyan csomag dd-wrt alá
lehet h csak másik tárolóról tudod leszednihttp://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/USB
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/USB_storage -
Be kell tölteni az NTFS-hez való kernel modult...
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/USB
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest