-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
backup shell script írással próbálkozok, de nem elég hogy süket vagyok hozzá még a rendszer is hátráltat....
Hol lehet beállítani az időt az openwrtben manuál? Az hogy időzóna egy dolog, de xar a dátum is meg a pontos idő is....
Másik tudna nekem valaki egy példa sort irni arra sheel scriptben hogy adott könyvtár legfrissebb fájlját adott ftp kapcsolaton keresztül minden 10másodpercben frissitse adott ftp könytárba adott névvel pl kep.jpg....
már tök begojóztam és angolul dob csak infot a gugli azt meg nem nagyon töröm, a forditások meg elég zagyvák márezen a szinetn....
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest