- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V2 - origami
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz Satrafuckar #55499 üzenetére
Van ilyen fájlod.? "can't open config file: /etc/hosts.equiv (No such file or directory)"
-- Aux armes, citoyens --
-
Satrafuckar
tag
válasz Satrafuckar #55461 üzenetére
ennek (extroot overlay-disabled) a végignyálazása és minden kipróbálása sem segített, végül egy pendrive csere oldotta meg a problémát. rejtély...
viszont a szkennelés továbbra sem megy.
backend telepítve, saned.conf beállítva, sane-find-scanner OK, scanimage -L OK, a routeren tudok is szkennelni, tehát a router-scanner kapcsolat OK.
hálózaton viszont (win-es gépről) az Xsane nem megy. annyit ir h no devices available. pedig a kapcsolat elkezd felépülni.routeren a sane daemon-t (?) debug módban futtatva segmentation fault-al száll el, épp miután engedélyezi a hozzáférést a kliensnek (win-es gép Xsane).
vkinek sikerült ezt a szkenneres dolgot megcsinálnia rendesen működőre, windows-os kliensről elérhetően?
ezekből próbálok dolgozni / okos lenni, de nem segített eddig semmi. igaz, ez a "xinetd" rész nem igazán tiszta, h mit csinál, kell e egyáltalán, pontosan hogy kell beállítani.
1, 2, 3, 4, 5,saned debug output így néz ki:
root@OpenWrt:~# saned -d128
[saned] main: starting debug mode (level 128)
[saned] read_config: searching for config file
[saned] read_config: data port range: 10000 - 10100
[saned] read_config: done reading config
[saned] saned (AF-indep+IPv6) from sane-backends 1.0.23 starting up
[saned] do_bindings: trying to get port for service "sane-port" (getaddrinfo)
[saned] do_bindings: [0] socket () using IPv6
[saned] do_bindings: [0] socket failed: Address family not supported by protocol
[saned] do_bindings: [1] socket () using IPv4
[saned] do_bindings: [1] setsockopt ()
[saned] do_bindings: [1] bind () to port 6566
[saned] do_bindings: [1] listen ()
[saned] run_standalone: waiting for control connection
[saned] handle_connection: processing client connection
[saned] check_host: access by remote host: 192.168.2.110
[saned] check_host: remote host is not IN_LOOPBACK nor IN6_LOOPBACK
[saned] check_host: local hostname: OpenWrt
[saned] check_host: getaddrinfo for local hostname failed: Name or service not known
[saned] check_host: opening config file: /etc/hosts.equiv
[saned] check_host: can't open config file: /etc/hosts.equiv (No such file or directory)
[saned] check_host: opening config file: saned.conf
[saned] check_host: config file line: ... itt sok sor komment.., ami nem komment:
[saned] check_host: config file line: `## Daemon options'
[saned] check_host: config file line: `data_portrange = 10000 - 10100'
[saned] check_host: config file line: `'
[saned] check_host: config file line: `## Access list'
[saned] check_host: config file line: `192.168.2.0/24'
[saned] check_host: subnet with base IP = 192.168.2.0, CIDR netmask = 24
[saned] check_host: access granted from IP address 192.168.2.110 (in subnet 192.168.2.0/24)
Segmentation fault
root@OpenWrt:~#ötlet?? senki nem scannel ??
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Tudja amúgy valaki hogy USB-nél ezt az admin és guest user-t miért nem lehet kitörölni gyári firmware alatt?
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám a routerrel.
V2-es.
Gyári FW van rajta.: 3.15.28 Build 130618 Rel.58493nRouterre rákötöttem egy külső vinyót, Storage sharing meg is volt.
Látom is gépen, tudok is róla lementeni adatokat.Viszont adatot írni rá nem tudok, mert nincs engedélyem hozzá.
Webfelületen User accountsnál ott van ugye a beépített admin és guest mód, na most Windows 8 intézőben hálózati meghajtóként csatoltam és bejelöltem hogy "bejelentkezés különböző hitelesítő adatokkal", beléptem a gyári admin-admin kombóval. Viszont ezt követően sem tudok rá adatot írni.Hol a hiba?
FTP szerver ki van kapcsolva rajta (bekapcsolva se volt változás egyébként. Minden módosítás után leválasztottam Win8-ról a meghajtót, illetve a webes felületen is ki-bekapcsoltam a storage sharingot.)
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz Intruder2k5 #55485 üzenetére
Na közben rájöttem. Az előző routerem egy Asus RT-N10 volt és ebben be volt állítva a port forwarding. A gépemnek meg fix IP címet adtam, a port forward miatt. Ezt automatára állítva már egy is szépen a net.
-
MODERÁTOR
-
siddis
őstag
válasz chatran #55480 üzenetére
Most akkor WPS PIN-t használsz..
Amúgy egy nyomorult lan-kábel szokott lenni minden csomagban.
Nézd meg most milyen IP-t kapott a géped aztán abból próbáld meg kitalálni, lehet hogy 192.168.0.1 az ami neked kell.. Vagy lehet hogy le van tiltva wifi-n keresztül az admin-felület.. Elsőre kábellel lenne az igazi..[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen router-t, de nem sikerül beállítani. Mondjátok kérlek, hogy wifi-n keresztül is be lehet ezt állítani és nem kell kábellel gépre kötnöm.
A gépem látja a routert, mikor csatlakozni próbálok bekér valami 8 számjegyes jelszót. Beírom neki az alján lévő kódot. Elvileg csatlakozik is. De aztán nem tudom elérni a felületét. Próbáltam a http://tplinklogin.net meg a 192.168.1.1-et is, de semmi sem jön be.
Mit tegyek? -
Headless
őstag
Szia hát az, hogy tudsz-e majd játszani 3D BD iso-t hálózaton keresztül, ez leginkább attól, függ hogy milyen módon kapcsolódik a tv a routerhez, kábel, vagy wifi, másik fontos dolog az usb sebesség amit közvetve befolyásol a hdd fájlrendszere. NTFS fájlrendszer és wifi a legrosszabb kombó.
Nekem V2-őm van, EXT4 fájlrendszerű WD green, a lejátszó egy pc lan kábellel összekötve GB-es porton keresztül.Ezekkel a tesztvideókkal néztem, a 60mbps-es simán elfutott BD3D ISO-nak kb ekkora lehet a bitrátája, de lehet kisebb, ezt simán vitte. De mondom itt a lejátszó egy pc volt, nem TV és lan kábel volt. TV-n lejátszva sajnos ott vezetékes kapcsolat nálunk nem kivitelezhető. Ott a 15 mbps ráta a maximum, de elég rossz a wifi jelerősség a TV-nél. A legjobb esetben sikerült akadás nélkül lejátszani a 20 mbps bitrátájút is. De ez kivételes volt általában 1-2-szer megakadtak ekkora bitrátánál, vagyis ez már sok neki...Tesztkörnyezet:
1043nd V2.1 Suste build BB v0.4
PC- aláírásomban
TV EH5300 + Tenda A6 minirouter saját buildes openwrt-vel. ez szolgáltatja a vezeték nélküli netet a TV-nek.Leírás pedig telepítéshez szerintem suste oldala bőven jó.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
YxVs
senior tag
válasz Intruder2k5 #55469 üzenetére
Szia!
V1-em van.
Milyen OpenWRT-torrent kliens párost javasolsz?
Tudnál telepítési útmutatókat linkelni?
Linux tudásom sajnos nincs.Nagy bitrátájú filmeket (3D BD ISO) fogok tudni hálózaton keresztül lejátszani akadás mentesen az USB portjára csatlakoztatott vinyóról?
üdv,
YxVs[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #55471 üzenetére
Eddig úgy oldottam meg a kifelé kommunikációt gyári fw-n, hogy a lanportot viszakötöttem a wan-ba. De azt mondták ez nem elegáns, így alternatívát keresek.
Cél -> főként a routeren üzemelő ftp külső hálózatról való elérése.
Így néz ki valójában most a hálózat.ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
Gyári firmware sosem fog LAN porton kifelé kommunikálni...
Én nem tudok screenshot-ot adni, mert nem használok OpenWrt-t! Ha másképpen nem, akkor az /etc/config/network file-ban be tudod állítani!
config interface 'lan'
option gateway '192.168.0.1'De ITT találsz leírást DHCP-s megvalósításról!
-
btz
addikt
Ha a 1043-as tplink egyik lan portjába bekötök egy routert ami átjáró az internetre (tehát egy modemre van kötve) akkor a router gyári firmware átjárónak fogja használni az internet átjáró routert?
A Sys tools -> Diagnostik-ban egy ping google.hu értékre mitfog dobni? Eddig úgy látom hogy mindig csak a wan ágat akarja használni a gyári fw. OpenWRT-ben luci felületen hol lehet belőni a lannak átjárót? Küldene valaki képet erről?[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
Szia!
Régebben v1-en néhányan még küzdöttek DD-WRT alatti torrentezéssel, lehet volt akinek sikerült is, de valamiért mégsem igazán terjedt el, én hirtelen most senkit sem tudnék mondani, aki ilyen konfigot használ, pedig indulástól folyamatosan követem a topikot!
A fő kérdés, hogy miért nem OpenWrt, amit ezerszám használnak itt, amit szinte készen kapsz, benne a torrent klienssel, és amihez még jobban kapsz supportot is?
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Végre szeretnék áttérni a router-es torrentezésre.
DD-WRT van rajta.
Milyen torrent kliens telepítését javasoljátok?
Esetleg egy részletes leírás van a telepítésről? (az első hozzászólásban nem találtam)Az USB-n rácsatlakoztatott vinyót NFS megosztással szeretném elérni a Mede8er médialejátszómmal. (a médialejátszó az NFS-t szereti a legjobban)
Ez a megosztási protokoll támogatott DD-WRT-n, vagy csak a samba?üdv,
YxVs -
zsohun
újonc
Sziasztok van egy Tp link 1043 v2 routerem. Dd-wrt v24sp2 fut rajta. Nagy nehézségek árán elindítottam egy openvpn szervert. Amire egyenlőre saját hálózaton belül feltudok csatlakozni, kívülről még nem tudtam kipróbálni. Csatlakozás után van egy hálózatom amire megkapom a kiosztott címet, de nincs net elérésem. Ebben szeretnék segítséget kérni valaki ismeri látott már ilyet hol ronthattam el. Valaki aki ismeri ezeket a ketyeréket, akkor miért csak tap ezközön keresztül tudom elérni. többször újra beállítottam a gyári beállításoktól, de nem indul el a szerveren a tun eszköz. Bár nem is tudom pontosan mi előnye lenne. Valaki ismeri és tud segíteni legyenszíves nézzen már rá.
köszi
-
woodworm
veterán
Rossz úton jársz! Ha a gyári fw storage sharing szolgáltatásával nem látja a tv a megosztást, akkor az openwrt samba-jával sem fogja. Ehhez a tv fw-jébe kellene nyúlni/módosítani/cserélni.
Neked media server kell, az openwrt media servere a minidlna.
Mielőtt belemész egy hosszú procedúrába, amihez minden lépéshez segítség kellene innen, jó lenne meggyőződni arról, hogy a tv-d minden további nélkül együttműködik a minidlna-val. -
|AP|
veterán
válasz Kicsirics77 #55463 üzenetére
rendben, akkor elmondom mit szeretnék és ha valakinek lenne türelme segíteni, elmondani, hogy milyen lépéseket kövessek, hogy meg tudjam csinálni, azt megköszönném.
Tehát:
Egy USB-s vinyót kötnék a routerre (WR1043ND V1 - gyári fw), amiről szeretném a filmeket lejátszani okostévén. A gyári fw "media server" megoldása nem jó, nem játssza le a filmeket, csak a lista megmutatásáig jut.
Azt szeretném elérni, hogy "storage share" segítségével el tudjam érni a külső vinyót és a TV médialejátszójával játszani a filmeket róla. Ezzel párhuzamosan gyorsabb olvasási-írási sebességet is szeretnék elérni.woodworm: de én tényleg a nulláról indulok, nekem annyiban kimerült eddig a dolog, hogy beállítottam a wifi jelszót, maximum még a csatornát.
" Próbálj meg egy live linuxot, ott terminálból telepítve és beállítva a minidlna-t" - ez például nekem már kezd magas lenni.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Nem volt semmi pejoratív a megjegyzésemben, csak a helyzet tisztázása. Próbálj meg egy live linuxot, ott terminálból telepítve és beállítva a minidlna-t hasonló helyzetet teremtesz, mint amit a routern találsz majd. Nem tudom milyen felbontású a tv-d, de dupla wifin keresztül, a meghajtó jelenlegi sebességével, hamar akadályokba ütközöl 720p-vel is.
Én pl. most serviio-t használok pc-ről.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz woodworm #55460 üzenetére
igen, valóban nem erősségem a dolog. És tudom, hogy az első hozzászólásban le van írva minden, nekem azonban ennél jóval szájbarágósabb és bolondbiztosabb leírás kellene.
Elég régóta fórumozok már, hogy tudjam általában nincs türelme az embereknek ilyen részletesen leírni, főleg ha ilyen korrektül összeszedett első hozzászólás van. Ezért is gondoltam, hogy csak olyan szintig merülök el benne, amíg még tudom követni.
Pedig egyre inkább látom, hogy egy custom fw-rel mennyivel kényelmesebb lenne az élet. -
Satrafuckar
tag
sziasztok.
adott egy ilyen router (V1), és a végső cél: switch+wifiAP, illetve nyomtató és szkenner szerver.
a switch+AP illetve a nyomtató szerver minden oké is a fórum alapján, a szkennerhez viszont már az extroot-nál elakadok.
(próbálkoztam már régebben is ezzel, akkor másik (kicsike) pendrive-al sikerült még az extroot, manuálisan, nem a :8081 utility-vel. most viszont mindent elölről kezdtem (alapértelmezések visszaállítása) és sehogy nem jó).
:8081-es utility-vel pivot overlay rákattintok, megcsinálja, nem ír semmi hibát, látszólag minden jó.
a swap és az egyéb partíció (sda1 és sda3) jó is, csak pont a lényeg, az sda2 mountolódik /tmp/overlay-disabled-be, a /overlay helyett ugyebár.
/dev/sda2 mounted to /tmp/overlay-disabled as ext4
/dev/sda3 mounted to /mnt as ext4
/dev/sda1 mounted as swap partition
akárhányszor indítom újra. manuálisan ssh-n (#49524 alapján)
umount /tmp/overlay-disabled és
mount -t ext4 /dev/sda2 /overlay, így felcsatolja.
Próbáltam már #11618-at de nincs ott a törlendő file. egy mappával fentebb van egy .extroot.md5sum, ezt is próbáltam már törölni, indifferens. Futtattam #25875-öt is, attól sem lett jobb. Ez alapján próbáltam átírni a paramétereket az fstab-ban (amik különböztek: options és enabled_fsck), szintén nem segít. mi lehet még rossz?fstab tartalma jelenleg:
config global automount
option from_fstab 1
option anon_mount 0config global autoswap
option from_fstab 1
option anon_swap 0config mount
option target /overlay
option device /dev/sda2
option fstype ext4
option options rw,sync
option enabled 1
option enabled_fsck 0config mount
option target /mnt
option device /dev/sda3
option fstype ext4
option options ''
option enabled 1
option enabled_fsck 1config swap
option device /dev/sda1
option enabled 1köszi előre is a segítséget! Illetve ha scannerhez van valakinek épkézláb, teljes, működő leírása, azt is nagyon megköszönném. (a hálózaton lévő win-es gépekről szkennelnék).
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
Headless
őstag
-
woodworm
veterán
válasz Kicsirics77 #55456 üzenetére
Ehhez viszont le kell cserélni a gyári fw-t.
-
|AP|
veterán
Találtam egy megoldást, ami nekem megfelel (a routerek lelkivilága nekem már magas). Szóval:
HDD a routerre csatlakoztatva, storage share. A Tv nem látja, de a tabletem/telefonom igen. Innen már csak egy androidos app kell (Allcast), ami kiküldi a TV-re a képet. Kipróbáltam, ment avikkal is és mkv-vel is. Nekem ez így elég. -
btz
addikt
-
suste
veterán
azért van még a custom fw, ahol rendesen működik a DLNA, és sokmindent lejátszik vele a tv is
persze a SAMBA jobb
a régebbi samu tv-nken életre keltettem a SAMBA-t is, és sokkal gördülékenyebb
normálisan lehet tekerni, gyorsabban be is tölt, és többmindent lejátszik[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
-
btz
addikt
A tv az mkv-t nekemsem viszi sem dlnaról sem usbről. Nekem volt egy ilyen opció a tv-ben. Rányomtam, generált valami kódot, amit a tv hardveréből nyert ki. Regeltem a divix.com oldalon és ott beírtam ezt a kódot és letöltöttem egy tesztvideót ami a kódbeírás után le kellet tölteni penre rakni, majd be a tv-be, és onnantól mentek a divix xvid kódulású avifájlok. Mpeg4 előtte is ment.
ⓑⓣⓩ
-
suste
veterán
a SAMBA-t a tv-dnek kellene ismernie, de ez nincsen engedélyezve a tv-kben
tv fw cserével, vagy SSH-n, vagy régebbi tvknél még a saját menüből is megoldható, de ez egymásik topic mára gyári DLNA-nak sajátossága, hogy minden fájlt megmutat, de semmit nem játszik le
gondolom kiküldi a fájllistát....[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
nem, Panasonic... a fájlokat látom, de nem indulnak.
btz: nem, nem word fájlok avi-k nem indulnak, mkv-t meg "nem támogatott formátumnak" írja. Viszont a TV médialejátszója ezeket viszi simán, csak a média szerver nem.
Megoldható valahogy, hogy storage sharinggel, simán megosztott mappaként tudjam elérni a filmeket?
-
|AP|
veterán
Csatlakoztattam egy USB-s HDD-t a routeremhez (TL-WR1043ND).
Az USB settingsnél a "service status: started", a "shared:enable".Okostévén szeretném elérni a meghajtót, de nem látom, csak azokat a mappákat, amiket a PC-n osztottam meg. Telefonon és tableten viszont elérem a külső HDD-t. Mit kellene még beállítanom, hogy a TV is lássa a routerre kötött vinyót?
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #55428 üzenetére
Mert most van egy olyan gondom hogy a 1043-as on ami egyben wds-en kapcsolódik egy dlinkre ami kinegy a netre, azon fut egy ftp szerver a 21-es porton. Ezt a dlinkben portforwardoltam a wdses tplinkes routerre de ekkor sem tudom elérni.
Viszont az USB settings -> FTP konfig alatt van egy olyan hogy Internet Access, ha lenne Internet elérése a routernek akkor ez is kimenne.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
ronaldo
őstag
Talán hasznos lehet azoknak, akik a gyári firmware alatt használni szeretnék a print server funkciót:
- V1-es router
- legfrissebb gyári firmware
- legfrisebb usb printer controller
- samsung ml 2240 nyomtatóAVG használata mellett a tplink honlapjáról letölthető USB printer controller nem működött. Hiába engedélyeztem AVG-ben, mégsem látott egy routert (vagy arra csatlakoztatott nyomtatót) sem.
Legyalultam az AVG-t és a Norton 360 próbaverziója ment a helyére. Egy restart után már látta a progi a routert meg a nyomtatót is, a nyomtatás is tökéletesen működik.
Természetesen úgy megy a dolog, ha a gépen amiről nyomtatnánk, szintén telepítve van a nyomtató drivere (tehát először a gépre kötve telepítsük a nyomtató driverért, utána legyen a nyomtató a routerre kötve).
Azért osztottam meg a tapasztalatomat, mert már én is majdnem azt hittem, hogy nem támogatott a nyomtató, és egy lépésre voltam openwrt-re váltástól, de így megoldódott, mert amúgy tökéletesen ellátja a feladatát a router, más olyan funkcióra nincs szükség itt, amit a gyári ne tudna.
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
válasz siddis #55425 üzenetére
Igen de ennél a tipusnál hogy tudom beállítani ezt? A LAN beállításoknál nincs ilyen lehetőség. Amúgy a router csak wds-el kapcsolódik egy dlinkre. Az tűnt fel hogy a dlinkre csatlakozott összes eszköz kap egy internet sessiont is kivéve a wds-el kapcsolódó router.
Viszont a netet továbbítja így is.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Üdv! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Van egy ilyen routerem, amit most wds ként üzemeltetek, tehát a wifi kiterjesztésére.
Minden nagyon szép és jó csak az a baj hogy maga a firmware nem kap internet sessionst, nem lát ki a netre maga a router, attól függetlenül, hogy továbbítja azt a fő routertől.
System tools -> Diagnostic rész alatt pinggel a belső hálón bárhová csak a netes dolgokra nem. Pl a google oldalára sem ad választ.
Hogy tudnám neki megadni hogy dns szervernek és átjárónak használja a főroutert. Statikus routingban van egy ilyen rész hogy 10.0.0.0 (ez a hálózat) de a default getwaynél 0.0.0.0 van. Ez jó?
Gyári fw van rajta.ⓑⓣⓩ
-
siddis
őstag
Frissítette Shibby a Tomato-t MIPS-re is..
-
btz
addikt
Gyorskérdés. Tplink 1043 v2.1 admin felületéről hogy lehet kijelentkezni (logoutolni)? Mert jelenleg biztonsági kockázatot jelent a hálózaton hogy ha bejelentkezek és bezárom a böngészőt, majd újra megnyitom akkor nem kér jelszót és minden hozzáférhető. Jó tudom privát böngészés cokie törlés előzmény törlés de ugye ez nem valami kényelmes módszer.
ⓑⓣⓩ
-
doberman
senior tag
Boldog Karácsonyt Minden fórumozónak!
8lnu
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Volna egy TP-link 1043ND v1, vargalex fw-vel, kis segítséget szeretnék kérni hogyan tudom beállítani hogy full wireless brideként működjön.Van egy AP és a 1043ND lenne a Client. 1 lan csatlakozik rá. (Denon erősítő- de a Deonon APP csak egy alhálózatot szeret..)
Az odáig oké hogy fel is csatlakozok rá, működik, de ha kikapcsolom a dhcp-t nem kapok IP-t...
Mit kellene még beállítani hogy full bridge legyen és ne gondolkozzon? -
Headless
őstag
Legjobb, ha leírnád a tv-d pontos típusát. Chromecast tudtommal nem egy sima androidos stick, arra csak a chromecast app segítségével lehet streamelni. Annál egyszerűbb megoldás egy sima Android HDMI stick, amit xxxx.x kolléga is linkelt. Ez úgymond egy androidos mini pc, amit HDMI-be kell beledugni. és elvileg egy sima stock androird fogad indításakor. Olyan appot töltesz le amit akarsz, amelyekkel letudsz játszani filmeket ahogy a telefonodon is. De megeshet hogy maga a tv-d is tudja, de ehhez pontos típus kéne, hogy beazonosítsuk.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
siddis
őstag
válasz dszabi #55404 üzenetére
Akkor szerintem Suste firmware-jét válaszd, a legfrissebb és minden benne van amit bele lehetett pakolni.. Itt találod..
-
Rem-X
senior tag
válasz Headless #55400 üzenetére
Buta tv-n azt értem, hogy nincs benne semmilyen okosság alapból, ugyanakkor van USB bemenet meg minden... Talán a legegyszerűbb egy Chromecast lenne ha már a telefonom látja a routerre kötött vinyón a tartalmakat. A kérdés talán így belegondolva, hogy tudok-e "castolni" valamelyik chromecastra készített appal...
Try again, fail again, fail better!
-
xxxx.x
tag
A "BUTA TV" mit takar?
Esetleg: fuso® TV by WayteQ - van több hasonló is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest